Lombiknál ET-re is éhgyomorra kell menni, mint punkciónál? Elfelejtettem megkérdezni.
És aznap reggel is kell használni az Utro-t?
Köszönöm!
(és szorítsatok!:)
Az ikres Krizsa dr-os vagyok. Nekem is fájdogált a hasam leszívás után, lehet beültetésig. Szedjél magnéziumot, igyál alkoholt, gondolom Neked is javasolta a Mágus doktor:))
5 naposból sikerültek az ikrek:).
Amúgy érdekes, 11-10 petesejtem lett a punkcióknál és azokat meg se éreztem, csak leszívás után, mikor ott se voltak már...
Nagyon drukkolok, Krizsa dr. mindenkinek "csinál" babaát:).
Megírom, persze (úgyis kérek majd még tanácsot:)! És nagyon szorítok mindkettőnknek (te is írd meg, hogy mik történnek veled!)
Nahát, tényleg lehet monitoron is nézni? De jó! Azt láttam, hogy UH képet adnak Róluk:)és a férj is bejöhet!
Eddig nem mondta az alkoholt...de ezt komolyan gondolja? Elég félelmetesen hangzik, nem tudom mernék-e inni bármilyen pici mennyiséget is, még az ő tanácsára is.
2 babót ültetnek vissza (remélem 5 naposan, de majd holnap kiderül), és ne vessetek meg, de az ikrektől azért kicsit félek...(ha kiderülne, biztos örülnék, de...)
Nekem 7 ps lett (mind a 7 megtermékenyült, olyan kis ügyesek!:), és nekem sem fájt abszolult csak a punkció után...furi (azért persze nem elviselhetetlenül fáj, és alig vérzik).
Szia!Drukkolok!Na mi volt????
(Krizsa doki egy másik páciense..!)
Szia!
Mi még nem olyan régen járunk hozz(2011 dec óta),már túl vagyunk az első sajnos sikertelen inszemen/:-(/!
NA csütörtök!Szorítok holnap után...jó hír,hogy szépen fejlődnek!Megy a drukk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!