Lombiknál ET-re is éhgyomorra kell menni, mint punkciónál? Elfelejtettem megkérdezni.
És aznap reggel is kell használni az Utro-t?
Köszönöm!
(és szorítsatok!:)
Én is drukkolok neked!:) Miért érkeztél későn?
Kedden vagy csütörtökön lesz az ET, attól függ, hogy fejlődnek a picúrkák.
Kedves Kérdező!
Én is Krizsa dr. páciense voltam, sajna már múlt időben, bár annak örülök, hogy a 2. beülti sikerült.
Nem kell éhgyomorra menni ET-re, nyugodtan egyél, engem fél 11-re hívtak, reggeliztem, meg egy almát is ettem előtte. De várni kellett vagy 2 órát, rosszul is lettem volna, ha addig nem eszek. És utána elmentünk ebédelni, az Allébe (vidékről jöttünk), nem feküdtem aznap, sőt szinte csak éjjel és mindkér picurka velem maradt:)
Hasonló jót kívánok Neked is!
21 hetes ikres kismama
Utsó ikres vagyok. Az első lombik nekem méhen kívüli lett, de nem a lombik miatt, hanem rossz volt a petevezetékem, ami a másfél évvel azelőtti HSG-n nem derült ki. De kivették, így a 2-nál nem volt esély rá.
De ilyenre ne is gondolj, nem ijesztegetésből írom.
Ja és a sikeres beülti óta szinte végig dolgozom még most is. (Pár napot voltam szabin, de mondom nem feküdtem, többet pihentem, annyi, de jöttem-mentem, lépcsőztem - 2. emeleten lakunk).
Jajj, én nagyon félek a méhenkívülitől, borzalmas volt az előző is (igaz semmimet nem kellett kivenni miatta).
Nagy-nagy gratula az ikrekhez!:) Sok boldogságot és egészséget kívánok!!! Köszönöm a sok hasznos infót.
Kedves 11-es válaszoló, sajnálom, hogy 6 lombik nem sikerült, én nem is tudom, hogy bírnám ezt. De a nagyszámok törvénye alapján, így nagyobb az esélyed, hogy a következő sikerülni fog!:) Szoríííítok!!!
Ja, a punkció után nektek meddig fájt a hasatok? Nekem még eléggé, és picit vérzik is (szombaton volt).
Kedves Sumergo, köszönöm szépen az infókat!:)
Kedves "6 lombikos", azért remélem, ez nem előjele annak, hogy nem fog sikerülni...Kicsit elkedvetlenedtem, én is abban bízom, hogy 5 naposan kapom vissza őket (és nem 3), mert a biológus azt mondta, így nagyobb az esélye, hogy beágyazódnak ("normál" esetben is kb ekkor kerülnének a méhbe). De ha neked így sem sikerült, akkor ez sem így van:( A doki is mondta persze, hogy elsőre ált. nem sikerül...de azért bíztam benne:(
Én nem elkeseríteni akartalak!Sikerülhet elsőre is ,és az én esetemből látszik is hogy hiába az orvosok szerint nagyobb az esély ha 5 naposan van a beültetés,de én ezt megcáfoltam 6-szor is.Sőt ismerek egy lányt aki 2 naposan kapott vissza 2 babót és most már másfél évesek az ikrei!Szóval bízz,és higgy erősen hogy neked elsőre sikerülni fog!Nagyon szurkolok neked!
És fogadj meg egy tanácsot kérlek hiszen sokat átéltem már:Ne keress tüneteket magadon,ne hasonlítsd össze a mások terhességét ,tüneteit azzal amit érzel és érezni fogsz,hiszen mindenki más!
Csak bízz a pocaklakódban és légy türelmes!
6 lombikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!