Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ötletetek, hogy miért nem...

Van ötletetek, hogy miért nem esem teherbe? Elvileg minden oké.

Figyelt kérdés

32 éves leszek nyáron. A férjemmel másfél éve próbálkozunk, spermaképe (most már) tökéletes, genetikai eredményei, hormonháztartása rendben vannak. Az én hormonképem szintén jó (kicsit magas, de határértéken belüli TSH), mindkét petevezetőm átjárható, a cukor- és inzulinvizsgálat szintén jó eredményt mutat, D vitamin szintem is rendben van. Nincs chlamydiám, az ultrahangom "tökéletes", egyikünk sem HIV vagy hepatitis fertőzött, sem más fertőzés nem mutatható ki.Egészségesen élünk, rendszeresen sportolunk (na jó, én csak pár hete). Nemrég eltávolítottak a méhemből egy myomát, de ezen kívül minden eredményünk jó. Lelkileg is felkészültnek érzem mindkettőnket, a házasságunk jó, sőt, szerencsés vagyok, nagyon jó. Próbálok nem is nagyon görcsölni a dolgon, amennyire lehetséges persze. Szerintetek mi lehet a gond? Érdemes még elvégeztetni valamilyen vizsgálatot vagy tennem valamit? Mit?

Köszi szépen.

2012. márc. 11. 12:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2011 dec 10.-én volt az első konzultációnk és mivel jól sikerült összehozni a vizsgálatokat és pont úgy is jött meg.így mensi 3.napjától closty+11.napon uh,még aznap 2 szuri+2nap még két szuri,másnap tüszőrepesztő szuri és inszem..!Tehát kb 4 hónap!
2012. márc. 11. 19:09
 22/27 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

Érdekes, nekem december 8-án volt az első konzultációm :). Csak nálam megcsúszott a HSG vizsgálat a myoma miatt. Viszont most már megvan az eredménye, holnap hívom is a Kaálit konzultációs időpontért. Meg jövő héten még megyek endokrinológiára. Na nem baj, lassan, de azért haladunk :).

2012. márc. 11. 19:24
 23/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!Persze,hogy haladtok,nekem már volt HSGm és azért nem kellett csináltatom..!

Ja,ha megkérdezhetném ki a dokid??

2012. márc. 11. 20:26
 24/27 A kérdező kommentje:

Dr. Sajgó Attilához járunk. És ti?

Egyébként, furcsa dolgot találtam a régebbi leleteim között: egy régebbi vérvizsgálaton (október) a TSH értékem csak 0,64 volt. Ezt most nem egészen értem. Na, ezt tuti megkérdezem az endokrinológustól is, meg a Kaáliban is.

2012. márc. 11. 20:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!Hát érdekes...mindenképp kérdezz rá...Nekem 3.5 volt a tshm,kaptam rá gyógyszert,menni is akarok vérvételre...!

Ja nekünk Dr Krizsa a dokink!Nagyon szeretem...lekiismeretes...stb!

2012. márc. 11. 20:56
 26/27 A kérdező kommentje:
Jókat hallottam az orvosodról, de személyesen csak az enyémet ismerem. Én is nagyon meg vagyok vele elégedve, jó helynek tűnik a Kaáli :)
2012. márc. 11. 21:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is jó hely...reménykedek....!

2012. márc. 12. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!