Van ötletetek, hogy miért nem esem teherbe? Elvileg minden oké.
32 éves leszek nyáron. A férjemmel másfél éve próbálkozunk, spermaképe (most már) tökéletes, genetikai eredményei, hormonháztartása rendben vannak. Az én hormonképem szintén jó (kicsit magas, de határértéken belüli TSH), mindkét petevezetőm átjárható, a cukor- és inzulinvizsgálat szintén jó eredményt mutat, D vitamin szintem is rendben van. Nincs chlamydiám, az ultrahangom "tökéletes", egyikünk sem HIV vagy hepatitis fertőzött, sem más fertőzés nem mutatható ki.Egészségesen élünk, rendszeresen sportolunk (na jó, én csak pár hete). Nemrég eltávolítottak a méhemből egy myomát, de ezen kívül minden eredményünk jó. Lelkileg is felkészültnek érzem mindkettőnket, a házasságunk jó, sőt, szerencsés vagyok, nagyon jó. Próbálok nem is nagyon görcsölni a dolgon, amennyire lehetséges persze. Szerintetek mi lehet a gond? Érdemes még elvégeztetni valamilyen vizsgálatot vagy tennem valamit? Mit?
Köszi szépen.
Mit jelent az hogy határértéken belüli, de kissé magas a TSH? Mennyi az annyi???? ez fontos, mert a határérték "normál" lehet, de azon belül sem mindegy mennyi....
Nekem azt mondta két orvos is, hogy határértéken belül van. Az endokrinológus azonnal adott gyógyszert, mert hiába határérték, a babához alacsonyabb TSH kell. Hat év után így sikerült a kisfiam...
Hát igen. ...
Az én értékem 3,8 volt....... 1,6 TSH-val sikerült a babó! Előtte sajnos vetéltem is, ami a doki szerint ezért is lehetett...
Szerintem érdemes másik endokrinológust keresni,nagyon sokat jártam orvosról orvosra,mindent végigjártunk mint ti, mire kiderült mi a helyzet, de ez is úgy, hogy magánba mentem mindenhova....érdekes, és elszomorító hogy csak pénzért ment a dolog....., de a lényeg most ott szunyál a kiságyba :)
HŐt szoktál mérni, vagy ovulációs tesztet használni?? Az ovuteszt a legjobb a babához, persze kell hozzá egy féj is...:)....nálunk a 24-ik napon mutatta a két csíkot, ha nem látom nem hiszem, dehát akkor tettünk egy próbát, így sikerült..
Szorítok hogy sikerüljön minden!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!