Ha reggel szeretkeztünk, és teherbe estem, akkor elvileg már este sem jöhetett volna meg a menzeszem?
Először is tisztázzuk le, hogy TUDOM, hogy ha megjön utána a menstruáció, akkor attól még lehet valaki terhes bizonyos esetekben, de azért az az általános, hogy utána nem jön meg, szóval kérdésem most erre az esetre vonatkozik.
Szóval ha reggel szeretkeztünk védekezés nélkül, és este megjött a menstruációm (két nappal előbb mint ahogy szokott), akkor ez már azt jelenti, hogy nem vagyok terhes (mondom, tudom hogy ez nem 100%, de valószínűleg), vagy ez a fél nap még túl rövid idő ahhoz, hogy azok a változások megtörténjenek a testemben, amik elindítják a menzeszt?
Köszi!
Előfordul, hogy mensi előtt két nappal van egy spontán peteérés. Ritka, de előfordul. Viszont az ilyenkor megtermékenyült pete ritkán tud beágyazódni, ezért a vérzés.
De olyan is volt már a történelemben, hogy terhesen azért jött meg valakinek az elején, mert a késői pé miatt levált a nyálkahártya egy része, így menstruált, pedig ott figyelt a beágyazódott pete.
Szóval vannak extrém esetek, de nagyon minimális a valószínűsége. SZerintem 99,5%, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!