Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha reggel szeretkeztünk, és...

Ha reggel szeretkeztünk, és teherbe estem, akkor elvileg már este sem jöhetett volna meg a menzeszem?

Figyelt kérdés

Először is tisztázzuk le, hogy TUDOM, hogy ha megjön utána a menstruáció, akkor attól még lehet valaki terhes bizonyos esetekben, de azért az az általános, hogy utána nem jön meg, szóval kérdésem most erre az esetre vonatkozik.

Szóval ha reggel szeretkeztünk védekezés nélkül, és este megjött a menstruációm (két nappal előbb mint ahogy szokott), akkor ez már azt jelenti, hogy nem vagyok terhes (mondom, tudom hogy ez nem 100%, de valószínűleg), vagy ez a fél nap még túl rövid idő ahhoz, hogy azok a változások megtörténjenek a testemben, amik elindítják a menzeszt?

Köszi!

2010. okt. 5. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nagy a valószínűsége, hogy nem vagy terhes, mert nem peteéréskor voltál együtt a pároddal.menzesz előtt minimális az esélye a teherbe esésnek. Peteérés normális esetben az utolsó menseszt követő kb 10-13. napon van, ha jól tudom. Ekkor a legnagyobb esélye, hogy terhes lettél.
2010. okt. 5. 07:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Eleve kicsi az esély arra, hogy menstruáció előtt két nappal peteérésed legyen. Persze semmi sem lehetetlen, volt már olyan a történelemben, aki menstruáció alatt lett terhes, mert akkor volt peteérése. Mindenesetre csinálj egy tesztet 10 nap múlva.
2010. okt. 5. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy terhes! Mensi előtt nincs peteérés, ráadásul a méh nem is tudna befogadni ilyenkor megtermékenyített petesejtet.
2010. okt. 5. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy mensi előtt két nappal van egy spontán peteérés. Ritka, de előfordul. Viszont az ilyenkor megtermékenyült pete ritkán tud beágyazódni, ezért a vérzés.

De olyan is volt már a történelemben, hogy terhesen azért jött meg valakinek az elején, mert a késői pé miatt levált a nyálkahártya egy része, így menstruált, pedig ott figyelt a beágyazódott pete.

Szóval vannak extrém esetek, de nagyon minimális a valószínűsége. SZerintem 99,5%, hogy nem vagy terhes.

2010. okt. 5. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk ez történt, de sajnos méhenkívüli lett szegény. Nem tudom azért-e mert a mensi kilökte, vagy amúgy is ez történt volna, de mi már inkább nem vagyunk együtt a mensi előtti napokban...De remélem neked sikerült és minden rendben lesz:) Csak azért írtam, hogy ilyen is történhet sajnos. Szorítok!
2010. okt. 5. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!