Most este szeretkeztünk a Férjemmel, és reggel szeretnék első vizeletből tesztet csinálni. Befolyásolja az eredményt, ha belém élvezett?
Köszi, akkor nyugodtan megcsinálhatom, ugye?
Jó éjszakát Mindenkinek!
Szia!
Igen megcsinálhatod reggel!Írd majd meg hogy mi lett!
26 hetes km.
Igen:
Hihetek a tesztnek vagy már csak Én képzelem be Magamnak? Ki volt még így? Részletek lent!
Már 6 napja késik a mensim. Semmi tünetem nincs, se cici fájás, se rosszullét, semmi. Talán többet eszem, mint szoktam, minden jól esik és állandóan éhes vagyok. A hőmet pont ebben a hónapban nem mértem, de már 3 napja 37,0 stabilan. Ma reggel első vizeletből csináltam Gabriel teszttel egy próbát. Amikor megnéztem pár perc után, nagyon nagyon halványan de ott volt a második csík. Na, gyorsan felhívtam a Férjemet megy Anyuékat (remegő kézzle). Elmentem fürdeni, hajat mosni stb. (ez kb. 15 perc) és mikor utánna megnéztem, még halványabb volt a második csík, annyira, hogy csak az erkély ajtóhoz menve láttam egy hajszálvékony alig látható csíkocskát. A Férjem , mikor hazaért nem is látta. Ez mitől lehet? Most akkor + vagy - a teszt? Hihetek neki? Jó tudom, veszek még vagy két másik tesztet és megcsinálom Őket. Most teljes bizonytalanságba vagyok. Kérlek Titeket segítsetek.
Köszi.
Ez lett az eredmény. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!