Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ötletetek, hogy miért nem...

Van ötletetek, hogy miért nem esem teherbe? Elvileg minden oké.

Figyelt kérdés

32 éves leszek nyáron. A férjemmel másfél éve próbálkozunk, spermaképe (most már) tökéletes, genetikai eredményei, hormonháztartása rendben vannak. Az én hormonképem szintén jó (kicsit magas, de határértéken belüli TSH), mindkét petevezetőm átjárható, a cukor- és inzulinvizsgálat szintén jó eredményt mutat, D vitamin szintem is rendben van. Nincs chlamydiám, az ultrahangom "tökéletes", egyikünk sem HIV vagy hepatitis fertőzött, sem más fertőzés nem mutatható ki.Egészségesen élünk, rendszeresen sportolunk (na jó, én csak pár hete). Nemrég eltávolítottak a méhemből egy myomát, de ezen kívül minden eredményünk jó. Lelkileg is felkészültnek érzem mindkettőnket, a házasságunk jó, sőt, szerencsés vagyok, nagyon jó. Próbálok nem is nagyon görcsölni a dolgon, amennyire lehetséges persze. Szerintetek mi lehet a gond? Érdemes még elvégeztetni valamilyen vizsgálatot vagy tennem valamit? Mit?

Köszi szépen.

2012. márc. 11. 12:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, most kezdem el szedni a gyógyszert és 1 hónap múlva megyek újabb vérvételre. Szerintem egyénfüggő is. Ja és minden nap csinálom a gyertyaállást, az serkenti a pajzsmirigyműködést.
2012. márc. 11. 14:43
 12/27 A kérdező kommentje:
Hű, ez a gyertyaállás-dolog új infó számomra. Köszi szépen, és sok sikert!
2012. márc. 11. 14:50
 13/27 anonim ***** válasza:

Köszi, Neked is :))) Itt olvashatsz róla!

[link]

2012. márc. 11. 14:52
 14/27 A kérdező kommentje:
Dejó! Köszi!
2012. márc. 11. 15:07
 15/27 anonim ***** válasza:

Mikor elkezdtem szedni a letroxot, szinte havonta mentem vérvételre. Úgy emlékszem egy-másfél hónap alatt is nagy "javulást" értünk el.

Hát...ez a gyertyaállás......nem semmi.....

Ja,ami érdekes, letiltott az endokrinológus a jódos dolgoktól, javított az is az eredményemen, azt ne kérdezzétek miért, fogalmam sincs..... egyébként azt mondta, hogy van két gyereke, és náluk a családban kizárólag sima sót használnak, van annyi jód az ételízesítőkbe egyéb kajákba, hogy nem kell plusz bevitel, bőven elég amennyit beszedünk... Hát ez is érdekes, hiszen sokan a jódfogyasztást favorizálják...

Akkor az ovulációddal sincs gond? Az szuper! Szerintem kapsz 50mg L-thyroxot, vagy más pm bogyit, és sitty-sutty jön is a babóca!!!!

Üdv:

"hat éves.."

2012. márc. 11. 15:08
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat, nagyon jól esett. Remélem, igazad lesz.

Érdekes, amit a jódról írtál. ezt megkérdezem jövő héten az endokrinológustól.

Gratulálok a babádhoz :)

2012. márc. 11. 15:18
 17/27 anonim ***** válasza:

Kezet foghatunk!Ugyan az,mint nálatok..minden rendben,mégsem jön a baba!3.5 a tshm erre szedek gyógyszert..!

nem tudom mi lehet a baj...a héten volt az első inszeminációm..!Reménykedek!

2012. márc. 11. 17:47
 18/27 A kérdező kommentje:
Hol volt az inszem? És miért? Úgy értem, elegendő ok rá, hogy x ideje próbálkoztok és nem megy? Én a Kaáliba járok, de nem nagyon tudom, mit tegyek, úgy értem, hogy ha esetleg a TSH és a myoma okozta a meddőséget, akkor talán nincs szükség inszemre... Másrészt viszont, vártunk már eleget. Nehéz ügy.
2012. márc. 11. 18:11
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia!Utolsó vagyok!

Igaz most olvasom myomám nem volt..!

Indokolt volt?!?!? Már 2009 novembere óta próbálkozunk!Igazából nem volt kérdés vagy indok..szerintem az idő elég volt!Budapestre járok a Kaáliba!

2012. márc. 11. 18:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked, hogy összejöjjön az első! Egyébként, mennyi idő volt, amíg eljött az inszem ideje? Úgy értem, van előtte stimuláció, ha jól tudom, mennyi idő volt, amíg konkrétan az inszemig eljutottatok a Kaáliban? Én is a budapestibe járok amúgy.
2012. márc. 11. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!