Szombatra nem várom szerintetek lehet, hogy baba vagy képzelődök?
Üdv Mindenkinek.
Február 2-án voltam nőgyógyásznál aki megnézte hogy hogy állok a peteéréssel. 2-án már látta a petét és a kis tüszőket és ő mondta hogy valószínűleg szombaton (4-én) lesz tüszőrepedésem. Mit ne mondjak péntek szombat vasárnap elég rendesen dolgoztunk a babaprojekten.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hétfő (13-a) óta érzem, hogy többet járok pisilni és ma reggel kicsit szédültem és kicsit hányingerem is van. Szerintetek lehet baba miatt vagy csak beképzelem magamnak? Kicsit korainak tartom a tüneteket, de hát ki tudja... :) Szombatra (18-a) nem várom... Előre is köszönöm...
Elvileg lehet, mert jókor voltatok együtt. Kicsit én is korainak tartom a tüneteket, de mindenkinél másképp alakul, szóval erre nem lehet alapozni.
Mindenesetre meglehetősen nagy az esélyed rá, drukkolok én is!
Ez egy elég biztató történet... :)köszönöm... :)
Remélem nekem se fog megjönni... :)
Sziasztok!
Nekem sajna szombaton délelőtt megjött... :(
Pedig azt hittem nem fog mert annyira fájt a cicim péntek óta, ahogy még soha... De délelőtt nagyon enyhén de megjött...
Vasárnap reggel erősebb volt a vérzésem, darabos és barnás, amit nem értek, mert soha nem szokott ilyen lenni... Mára megint gyengébb lett a vérzésem a normálnál, és vasárnap óta nem fáj a cicim... Arra gyanakszom, hg lehet hg volt baba, de már nincs... :(
Sajnálom! :(
De ne add fel, a következő hónapban majd sikerül ! :) Csak ne görcsölj rá nagyon. Kitartást! :)
Az a furcsa, hogy most nagyon úgy éreztem, hogy sikerült...
Még soha nem éreztem így... :(
De hát majd jön a babuci ha jönni akar... Bármikor jön szívem minden szeretetével várom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!