Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombatra nem várom szerintete...

Szombatra nem várom szerintetek lehet, hogy baba vagy képzelődök?

Figyelt kérdés

Üdv Mindenkinek.

Február 2-án voltam nőgyógyásznál aki megnézte hogy hogy állok a peteéréssel. 2-án már látta a petét és a kis tüszőket és ő mondta hogy valószínűleg szombaton (4-én) lesz tüszőrepedésem. Mit ne mondjak péntek szombat vasárnap elég rendesen dolgoztunk a babaprojekten.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy hétfő (13-a) óta érzem, hogy többet járok pisilni és ma reggel kicsit szédültem és kicsit hányingerem is van. Szerintetek lehet baba miatt vagy csak beképzelem magamnak? Kicsit korainak tartom a tüneteket, de hát ki tudja... :) Szombatra (18-a) nem várom... Előre is köszönöm...

2012. febr. 14. 07:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elvileg lehet, mert jókor voltatok együtt. Kicsit én is korainak tartom a tüneteket, de mindenkinél másképp alakul, szóval erre nem lehet alapozni.

Mindenesetre meglehetősen nagy az esélyed rá, drukkolok én is!

2012. febr. 16. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
A barátnőm úgy ment el dokihoz,hogy már úgy beszélt,hogy terhes. Elég furán nézett rá a doki,hogy ez nem lehet,nem érezhet semmit,de neki hányingere volt amikor kocsiba ült,stb. Még volt 2 hete a nemvártig. Nem is jött meg neki,visszament a dokihoz,és valóban terhes volt,most fog szülni áprilisban. Utólag mondta neki a doki,hogy nem akarta neki mondani,hogy látott már ő is valami kis jeleket,csak nem akart benne hiú ábrándokat kelteni. De azt is hozzátette,hogy benne van már egy pár éve a szakmába,de ilyennel még nem találkozott,hogy ennyire korán megérzi egy nő,hogy babás... :) Szorítok,és majd írd meg a választ.
2012. febr. 17. 07:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez egy elég biztató történet... :)köszönöm... :)

Remélem nekem se fog megjönni... :)

2012. febr. 17. 10:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem sajna szombaton délelőtt megjött... :(

Pedig azt hittem nem fog mert annyira fájt a cicim péntek óta, ahogy még soha... De délelőtt nagyon enyhén de megjött...

Vasárnap reggel erősebb volt a vérzésem, darabos és barnás, amit nem értek, mert soha nem szokott ilyen lenni... Mára megint gyengébb lett a vérzésem a normálnál, és vasárnap óta nem fáj a cicim... Arra gyanakszom, hg lehet hg volt baba, de már nincs... :(

2012. febr. 20. 09:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom! :(

De ne add fel, a következő hónapban majd sikerül ! :) Csak ne görcsölj rá nagyon. Kitartást! :)

2012. febr. 20. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Sajnos a tünetekre nem lehet adni. Ettől még felesleges azt gondolni, hogy kémiai terhességed volt. Sikerülni fog, csak ne görcsölj ennyire rajta.
2012. febr. 20. 11:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Az a furcsa, hogy most nagyon úgy éreztem, hogy sikerült...

Még soha nem éreztem így... :(

De hát majd jön a babuci ha jönni akar... Bármikor jön szívem minden szeretetével várom... :)

2012. febr. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!