Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eldurrant petefészek ciszta...

Eldurrant petefészek ciszta után szurkálhat még az alhasban?

Figyelt kérdés
szeretnék kérdezni kinek van tapasztalata eldurrant petefészekcisztával...babával próbálkozunk épp és ugy éreztem megfogant a baba 4 napjára rá eldurrant a cisztám amiröl addig nem tudtam...hallottam sok esetröl akinek a megtermékenyüléssel jött ki a ciszta...nagyon szeretnénk másik babát...csak most nem tudom szurkálhat még e a ciszta vagy a beágyzodast erzem...mivel az elsö gyermekemnél is hasszurkával indult..Köszönöm a válaszokat...
2012. febr. 13. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:
én nem éreztem szurkát a ciszta miatt. csak a nődokimtól tudtam meg, hogy már nincs. Viszont az első babám szurkázott. A második már nem.
2012. febr. 13. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ..és neked is eldurrant ?mert nekem az nagy fájdalom volt kb 3/4 óran át....és utána elmult az erösebb fájdalom de az a kicsi hasszurka tart az együttlétünk másnapjátol....már 2-ik hete...remélem a baba lesz :-)
2012. febr. 13. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!