Lehet hogy petefészek cisztám van?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és már egy ideje késik a mensim,fájt a medencémnél és elégsűrűn a beleim körül.2011. dec. 1. 17:33
1/11 anonim válasza:
Menj inkább dokihoz mert sok minden lehet ez-pl, megfázás vagy ilyesmik.
2/11 ZsZs27 válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy attól van. Nekem volt és nem éreztem semmit, csak uh-n derült ki. Irány az orvos, nehogy valami komoly dolog legyen belőle.
3/11 A kérdező kommentje:
Olvastam már arról h nem mindig szokott fájni a petefészek ciszta, de néha vannak tünetei pl. mensi késés, méh fájás, gyomorfájás....
2011. dec. 1. 19:45
4/11 ZsZs27 válasza:
Igen, de ez lehet valami gyulladástól is a méhedben! Én jó pár éve pl. uszodában szedtem össze valami jó kis fertőzést. Fél évig járhattam nőgyógyászhoz, mire meggyógyultam, bár nekem a mensim nem késett. Nem tudom, ennek a következménye-e, de aztán mikor gyereket szerettem volna, csak 3 év után jött össze, orvosi segítséggel. Menj el orvoshoz! Ha fájdalmaid vannak, annak oka van, nem árt megvizsgáltatnod magad. Attól nem lesz bajod, ha viszont nem mész, attól igenis lehet.
5/11 ZsZs27 válasza:
De ugye nem lehetsz terhes? Nem ám kiderül, hogy mondjuk méhen kívüli terhességed van!
6/11 A kérdező kommentje:
Áááááááá....dehogy vagyok terhes!!!!!!
2011. dec. 1. 20:11
7/11 ZsZs27 válasza:
Nagy kő esett le a szívemről. Remélem hamar kiderül mi a baj és gyorsan meggyógyulsz!
8/11 anonim válasza:
Szerintem is menny el a dokihoz minél előbb!!! Szól anyukádnak is....jó bulást !!!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,de nem lehet, h csak azért fáj mert csak szimplán megakar jönni?
2011. dec. 2. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!