Mennyi idő alatt jött össze a második baba?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 14:10
1/12 anonim válasza:
Elös 1,5 év gyógyszer után
Második 3 hónap de nem szedtem gyógyszert a két terhesség között.
2/12 anonim válasza:
1. gyermek: 4 év után
2. gyermek: 1. hónapban
3/12 anonim válasza:
amikor akartuk rögtön, szerencsére
4/12 anonim válasza:
Szinte azonnal, hogy eldöntöttük, jöhet a tesó. 1 hónap után már meg is fogant. Az elsőre 2 évet vártunk.
5/12 anonim válasza:
...tök jo nektek.... örülök neki
6/12 anonim válasza:
spirál levétele után 10 nappal már biztosan terhes voltam...:))))pedig védekeztünk ilyen naptáros meg hős meg mikroszkópos módszerrel, mert 3 hónapot várni kellett volna, hogy a méhem regenerálódjon. De így se lett baj, azóta egészséges, 10 hónapos fiam van :)
7/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, mi is épp most szeretnénk...
2012. febr. 13. 14:23
8/12 anonim válasza:
elsőre 2 évet, másodikra 1 évet vártunk
9/12 anonim válasza:
Az első a 6. hónapban. A 2. és 3. elsőre, de el is vetéltem. A 4. terhességem, vagyis a 2. babám a 3. hónapban fogant meg.
10/12 anonim válasza:
Az 1. hónapban.De így volt az első babával is.A 3.baba a második hónapban fogant,most vagyok 7 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!