Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombatra nem várom szerintete...

Szombatra nem várom szerintetek lehet, hogy baba vagy képzelődök?

Figyelt kérdés

Üdv Mindenkinek.

Február 2-án voltam nőgyógyásznál aki megnézte hogy hogy állok a peteéréssel. 2-án már látta a petét és a kis tüszőket és ő mondta hogy valószínűleg szombaton (4-én) lesz tüszőrepedésem. Mit ne mondjak péntek szombat vasárnap elég rendesen dolgoztunk a babaprojekten.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy hétfő (13-a) óta érzem, hogy többet járok pisilni és ma reggel kicsit szédültem és kicsit hányingerem is van. Szerintetek lehet baba miatt vagy csak beképzelem magamnak? Kicsit korainak tartom a tüneteket, de hát ki tudja... :) Szombatra (18-a) nem várom... Előre is köszönöm...

2012. febr. 14. 07:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nézd, még bármi lehet. Az is, hogy pszichésen érzed ezeket, vagy nem attól van. Picit tényleg korai a hányinger meg a szédülés. Viszont könnyen lehet, hogy sikerült, mert jókor voltatok együtt. Egyenlőre a tünetekkel ne foglalkozz, mert átverhetnek. De drukkolok!
2012. febr. 14. 07:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy héttel a peteérés után reggel volt hányingerem. Később kiderült azért, mert baba lett.
2012. febr. 14. 08:22
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat... Próbálom nem beleélni magamat, de ilyenkor olyan nehezen telik az idő... :)

Remélem nem csak képzelődök...

2012. febr. 14. 10:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Ma elkezdet szúrni is a hasam, de mielőtt megjön nem szokott ilyen lenni... Lehet babától?
2012. febr. 16. 12:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is szombatra nem várom, de ma reggel első pisiből teszteltem egy halvány pozitívat. Remélem baba áll a tüneteid hátterében, szurkolok! :)
2012. febr. 16. 12:26
 6/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok... :)

És te mit éreztél?

2012. febr. 16. 12:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehetséges, én is peteérés után egy héttel már hányingerem, szédülésem, erős has szurkám volt és terhes lettem:))

Melled nem fáj nagyon?

2012. febr. 16. 12:40
 8/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked is... :)

A mellem konkrétan nem fáj, mintha inkább feszülne egy kicsit, de menzi előtt is szokott...

2012. febr. 16. 13:21
 9/17 ZsZs27 ***** válasza:
Ez lehet az izgatottságtól is. De persze a baba is lehet. Én tüszőrepesztő injekciót kaptam, úgyhogy lényegében napra pontosan tudom a fogantatás időpontját, és attól számítva az 5. napon a mellem hiperérzékeny lett. Korainak tartottam terhességi tünetnek, mégis az volt. Fő az optimizmus! Sokat segít. Szurkolok neked!
2012. febr. 16. 13:38
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 12-én volt peteérésem, és már egy hete nem kívánok semmilyen ételt. 26-ra nem várom. Elég messze van még, de remélem baba lesz a dolog mögött :D

Sok sikert Kívánok!

2012. febr. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!