Teherbe eshetett e a barátnöm?
Figyelt kérdés
Csináltuk egyszer 2 x ugy h guminélkül de utánna feltettük mindig a gumit szóval a végén minfódig gumiba élveztem.De ebbe a hónapba a hónap közepén volt olyan h elszakadt a gumi de utánna feltettunk egy böl egy másikat meg h a gumi alján elkezdett folyni de ez a végén volt mikor elmetem utánna kimostuk a b.nömet szombaton megkellet volna jönnie nem jött meg de tünetek voltak neki hasfájás stb mellfájás aztán ma töltöttünk be egy bizonyos fordulot a kapcsolatunkban és szeretkeztunk és amikor elmentem a gumi becsuszott neki beleragadt kiszedtem belölle de láttam h jött ki belölle sperma gyorsan egy perc alatt kimostuk a b.nömet vizzel de megvettük a 72 órás tabit is neki igy lehet h ezek után is terhes lessz?2009. jún. 2. 00:49
41/41 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én barátom legalább a gumit tudja használni, és nem játszadozunk ilyesmivel, hogy "jaj, most csináljuk 5 percig gumi nélkül, de nyugi, utána kiveszem, és óvszert fogok húzni", és nem is kell minden hónapban ezen cirkuszolnunk, hogy lehetek-e terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!