Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetett e a barátnöm?

Teherbe eshetett e a barátnöm?

Figyelt kérdés
Csináltuk egyszer 2 x ugy h guminélkül de utánna feltettük mindig a gumit szóval a végén minfódig gumiba élveztem.De ebbe a hónapba a hónap közepén volt olyan h elszakadt a gumi de utánna feltettunk egy böl egy másikat meg h a gumi alján elkezdett folyni de ez a végén volt mikor elmetem utánna kimostuk a b.nömet szombaton megkellet volna jönnie nem jött meg de tünetek voltak neki hasfájás stb mellfájás aztán ma töltöttünk be egy bizonyos fordulot a kapcsolatunkban és szeretkeztunk és amikor elmentem a gumi becsuszott neki beleragadt kiszedtem belölle de láttam h jött ki belölle sperma gyorsan egy perc alatt kimostuk a b.nömet vizzel de megvettük a 72 órás tabit is neki igy lehet h ezek után is terhes lessz?
2009. jún. 2. 00:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Én receptre írattam,de már három éve volt ez a dolog.Teljesen véletlenül lecsúszott a gumi,párom nem figyelt.Másnap nődoki,én is féltem.Aztán gyógyszer írattam.Biztos ami biztos.Most hagytam abba azt a vackot,mert 15 kilót híztam tőle.Mondjuk én 24 vagyok,tartós párkapcsolatban.Kerestünk más módszert
2009. jún. 2. 01:37
 22/41 A kérdező kommentje:
remélem miden rendbelessz beveszi holnap és megjön neki minnél hamarabb mert ha nem akkor nem tom milessz
2009. jún. 2. 01:39
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen mondjuk ez baj,hogy ismerőstől kapod a tabira a receptet!Mert ha nem lenne ez a "kedves"ismerős,akkor már lehet rég túl lennétek ezen a dolgon.Megvizsgálta volna a nődoki,tudott volna értelmes tanácsot adni,és minden kiderült volna.Aztán mennyire sűrűn használjátok ezt a 72 órás "bombát"???Valaki felvilágosított benneteket,hogy nem egészséges,és annyi hormont tartalmaz,hogy egy komplett lónak is elég lenne??!!
2009. jún. 2. 01:41
 24/41 A kérdező kommentje:
életébe most vesz be elöször ilyet
2009. jún. 2. 01:42
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem szabad,és nem is lehet játszani.Nem tudom honnan jut hozzá az ismerősöd,de hogy felelőtlen ebben biztos vagyok.Sajnálom,hogy ezt kell írnom.
2009. jún. 2. 01:43
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a jobbik eset.Ha lehet ne szokjatok rá.Kérlek ne vedd támadásnak amit írtam.Csak a jó szándék vezérelt.Baromira vigyázni kell,ezek olyanok mint a lórúgás.
2009. jún. 2. 01:46
 27/41 A kérdező kommentje:
a ismerösöm muterja gyógyszertárba van és irt rolla receptet meg a b.nöm nevére és b.nöm életébe elöször szedi hát remélem miden jo lessz és ezekután1000x óvatosabbak leszunk csak rem nem lessz semmi baj
2009. jún. 2. 01:46
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kiegészíthetitek az Óvszert Pharmatex hüvelykúppal.Így ha kilyukad a gumi még mindig ott van a másik választás.Sok szerencsét azt hiszem rátok fér,írd meg mi lett
2009. jún. 2. 01:55
 29/41 anonim válasza:
100%

Gyerekek! Ez most komoly, vagy szórakoztok?! A téma jellege nem olyan, minthogy neked feljött-e a piskóta, és nem a szomszédasszonyt kell faggatni napokig, hanem azonnal (!) cselekedni!

1. Patika: gyorsteszt

2. Nőgyógyász: vizsgálat

3. Felvilágosítás! Ha nem vagytok barátságban a szakirodalommal, akkor ne is olvasgassatok, irány a szakember! (családgondozó, nevelési tanácsadó, ha ezt sem éritek el, akkor egyszerűen a családorvos. Majd ő eligazít megfelelő helyre)

(nem vagyok szakember, csak közelítek az 50-hez, és aggódom értetek!)

2009. jún. 2. 02:20
 30/41 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, de nem tudtam végigolvasni ezt a salátát... Nem lehet normálisan, írásjelekkel, helyesen írni??? Ne legyünk már primitívek, könyörgöm! A belőle 1 'l', az utána 1 'n', az stb rövidítés, szóval pontot teszünk a végére. Ez volt az alap, és most jön a neheze, az írásjelek használata. A 'hogy' szavak elé vessző kerül, és még sorolhatnám! Úgy talán lehetne értelmezni, és érteni, hogy a mondat melyik részén van a hangsúly.

-ReapeR-23/F

2009. jún. 2. 02:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!