Teherbe eshetett e a barátnöm?
Én receptre írattam,de már három éve volt ez a dolog.Teljesen véletlenül lecsúszott a gumi,párom nem figyelt.Másnap nődoki,én is féltem.Aztán gyógyszer írattam.Biztos ami biztos.Most hagytam abba azt a vackot,mert 15 kilót híztam tőle.Mondjuk én 24 vagyok,tartós párkapcsolatban.Kerestünk más módszert
2009. jún. 2. 01:37
22/41 A kérdező kommentje:
remélem miden rendbelessz beveszi holnap és megjön neki minnél hamarabb mert ha nem akkor nem tom milessz
Igen mondjuk ez baj,hogy ismerőstől kapod a tabira a receptet!Mert ha nem lenne ez a "kedves"ismerős,akkor már lehet rég túl lennétek ezen a dolgon.Megvizsgálta volna a nődoki,tudott volna értelmes tanácsot adni,és minden kiderült volna.Aztán mennyire sűrűn használjátok ezt a 72 órás "bombát"???Valaki felvilágosított benneteket,hogy nem egészséges,és annyi hormont tartalmaz,hogy egy komplett lónak is elég lenne??!!
2009. jún. 2. 01:41
24/41 A kérdező kommentje:
életébe most vesz be elöször ilyet
Ezzel nem szabad,és nem is lehet játszani.Nem tudom honnan jut hozzá az ismerősöd,de hogy felelőtlen ebben biztos vagyok.Sajnálom,hogy ezt kell írnom.
2009. jún. 2. 01:43
Ez még a jobbik eset.Ha lehet ne szokjatok rá.Kérlek ne vedd támadásnak amit írtam.Csak a jó szándék vezérelt.Baromira vigyázni kell,ezek olyanok mint a lórúgás.
2009. jún. 2. 01:46
27/41 A kérdező kommentje:
a ismerösöm muterja gyógyszertárba van és irt rolla receptet meg a b.nöm nevére és b.nöm életébe elöször szedi hát remélem miden jo lessz és ezekután1000x óvatosabbak leszunk csak rem nem lessz semmi baj
Esetleg kiegészíthetitek az Óvszert Pharmatex hüvelykúppal.Így ha kilyukad a gumi még mindig ott van a másik választás.Sok szerencsét azt hiszem rátok fér,írd meg mi lett
2009. jún. 2. 01:55
29/41 anonim válasza:
Gyerekek! Ez most komoly, vagy szórakoztok?! A téma jellege nem olyan, minthogy neked feljött-e a piskóta, és nem a szomszédasszonyt kell faggatni napokig, hanem azonnal (!) cselekedni!
1. Patika: gyorsteszt
2. Nőgyógyász: vizsgálat
3. Felvilágosítás! Ha nem vagytok barátságban a szakirodalommal, akkor ne is olvasgassatok, irány a szakember! (családgondozó, nevelési tanácsadó, ha ezt sem éritek el, akkor egyszerűen a családorvos. Majd ő eligazít megfelelő helyre)
(nem vagyok szakember, csak közelítek az 50-hez, és aggódom értetek!)
2009. jún. 2. 02:20
Bocs, de nem tudtam végigolvasni ezt a salátát... Nem lehet normálisan, írásjelekkel, helyesen írni??? Ne legyünk már primitívek, könyörgöm! A belőle 1 'l', az utána 1 'n', az stb rövidítés, szóval pontot teszünk a végére. Ez volt az alap, és most jön a neheze, az írásjelek használata. A 'hogy' szavak elé vessző kerül, és még sorolhatnám! Úgy talán lehetne értelmezni, és érteni, hogy a mondat melyik részén van a hangsúly.
-ReapeR-23/F
2009. jún. 2. 02:32
Kapcsolódó kérdések: