Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetett e a barátnöm?

Teherbe eshetett e a barátnöm?

Figyelt kérdés
Csináltuk egyszer 2 x ugy h guminélkül de utánna feltettük mindig a gumit szóval a végén minfódig gumiba élveztem.De ebbe a hónapba a hónap közepén volt olyan h elszakadt a gumi de utánna feltettunk egy böl egy másikat meg h a gumi alján elkezdett folyni de ez a végén volt mikor elmetem utánna kimostuk a b.nömet szombaton megkellet volna jönnie nem jött meg de tünetek voltak neki hasfájás stb mellfájás aztán ma töltöttünk be egy bizonyos fordulot a kapcsolatunkban és szeretkeztunk és amikor elmentem a gumi becsuszott neki beleragadt kiszedtem belölle de láttam h jött ki belölle sperma gyorsan egy perc alatt kimostuk a b.nömet vizzel de megvettük a 72 órás tabit is neki igy lehet h ezek után is terhes lessz?
2009. jún. 2. 00:49
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
35%
és mit mondott a nőgyógyász? azonkívül az együtt szó 1 'gy' nem kettő...figyelj már oda köszi
2009. jún. 2. 01:19
 12/41 A kérdező kommentje:
semmit még akkor volt gyógyásznál mikor nem volt ez a dolog
2009. jún. 2. 01:21
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Helyzet a következő.Ha már terhes akkor a gyógyszer felesleges!Az csak akkor jó ha együtt vagytok beleélvezel,nem védekeztek aztán másnap gyors megveszitek,akkor is van esély,hogy terhes lesz.Ha volt nődokinál jeletkezzetek be holnap,mennyetek el hozzá,vagy vegyetek egy gyors tesztet az egyszerűbb,abból minden kiderül szinte.
2009. jún. 2. 01:22
 14/41 A kérdező kommentje:
de azt nem tudod h mennyi idö kell h megjöjjön neki ha beveszi ezt a 72 órás tabit meddig várjunk a vérzésre a tabi után?
2009. jún. 2. 01:22
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így....pár nap kell neki,mert a hormon mennyiség igen nagy dózisú,de én nődokinál irattam.Volt vizsgálat ott nem volt kimutatható a terhesség.Aztán felírta,de nekem két szemet kellet bevennem.24 órán belül
2009. jún. 2. 01:24
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ideges, azért nem jön meg neki, de figyi!!!!!!!!! Ha nincsenek tünetek , még terhes lehet. Nekem barátnőm 6-7 hónapos terhesen sem érzett semmit.. se hasfájás, se hányás.. annyi baja volt csak, hogy zavarta, hogy nem tudja bekötni a cipőfűzőjét, mikor már nagyobb lett a hasa.
2009. jún. 2. 01:24
 17/41 A kérdező kommentje:
értem hát nem tom holnap megveszem neki beveszi a tabit ha megjön akkor oké ha nem jön meg szerdáig akkor nögyógyász...:s
2009. jún. 2. 01:27
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek tesztet is.Az gyorsan megvan legalább addig is tudjátok mivan!!És megnyugodhattok végre,remélhetőleg.
2009. jún. 2. 01:29
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

tudtommal 72órás tabit csak úgy te nem vehetsz a gyógyszertárban, azt nőgyógyász írja fel névreszólóan receptre...hála égnek még nem volt dolgom 72órással, de az szerintem csak receptre kapható

20/L

2009. jún. 2. 01:31
 20/41 A kérdező kommentje:
az már megvan ugy h nem kellet menni nögyógyászhoz mert vannak ismerösök és a receptet megkapjuk holnap minnél hamrabb....
2009. jún. 2. 01:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!