Teherbe eshetett e a barátnöm?
Nögyógyászhoz most kell elmenni, attól hogy korábban voltatok, még lehet most terhes.
Az nem bizonyit semmit, hogy nincs hányingere - nem minden terhes (és nem minden terhesség) egyforma.
Itt senki nem tudja biztosan megmondani, hogy mi a helyzet - már csak ezért is jobb megkeresnie egy nögyógyászt.
Valaki elmagyarázhatná már a srácnak, hogy mi a 72 órás tabletta lényege, mert nagyon úgy néz ki, hogy azt hiszi, ettől hitelen minden rendbe jön, a lány elkezd menstruálni és újra verihepi az élet...
Szóval. A 72 órás tablettát a baleset UTÁN kell bevenni 72 órán belül, csak akkor hat! Ha május közepén történt nálatok, akkor már teljesen FELESLEGES a lánynak bevennie, mert nem fog történni semmi. Vidd el nőgyógyászhoz, de legelőször is csaináljatok tesztet. Ha negatív, szerencsétek volt. Ha pozitív... Ebbe bele sem merek gondolni. Mikor kell megjönnie a barátnődnek?
És még egyszer hangsúlyozom: ne vetesd be vele a 72 órást, mert már NINCS ÉRTELME!!!
Ha védekezés nélkül (megszakítás az nem védekezés!!!) szexeltek, lehet terhes.
Gumi szakadás esetén lehet terhes.
Ha kifolyt a cucc (akár előváladék, akár sperma), akkor is lehet terhes.
Ha kimosta magát, akkor is lehet terhes!!! Ez nem védekezési módszer!!!
Bennmaradt guminál lehet terhes.
Ha bevette a 72 órásat, akkor is lehet terhes, mert csak 85%-os megbízhatóságú.
Összességében, elég nagy esélyetek van 1 gyerekre ennyi baklövés mellett, szal sürgősen csináljatok tesztet és tanuljatok meg helyesen védekezni!!!
Hali mindenkinek, a barátnője vagyok.Szóval a barátom kicsit megrémült, mit ne mondjak én is.Az egyik barátom anyukája gyógyszerész tőle kértem egy receptet hogy minél hamarabb megvehessem a gyógyszert, mert minél hamarabb veszem be annál kisebb a terhesség esélye.Ma reggeltől menstruálok, vettünk egy tesztet ,negativ volt.Orvoshoz hétfőn készülök elmenni.Szeretném az itt kommentelő emberek nagy részének megköszönni a segitséget,de szerintem ez az oldal erre lett kitalálva.Szeretném egyúttal véleményezni azt a pár embert aki azért tolja ide a képét , hogy valakibe beleköthessen.Szerintem pánikolva az ember nem figyel arra hogy helyesen ir-e, nem tudom milyen alapon köt ebbe bárki is bele.Engem az is felháborit, hogy többen is lebénázzák őt. Nem estem teherbe május közepén mert a guminak semmi baja nem volt ez már csak az idegesség miatt lett téma. Most igen, nem figyeltem oda és ő sem, nem történt még ilyen felcsúszott a gumi.Teljesen felelősségtudatosan viselkedünk, bármilyen tapasztalatlanok is vagyunk ilyen téren,de nekem senki ne mondja azt szemrehányóan hogy 19 évesen ne éljek szexuális életet ,ha 50 éves AKKORN SEM.Vagy irjon valami hasznosat,vagy inkább tartsa meg magának a véleményét.Végezetül elnézést a rövis \'i és ü\' betü miatt de ez egy angol billentyüzet.
Mégegyszer köszönöm a segitséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!