Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
Azt hittem január elsején kell megjonnie a mensimnek,aztán ma rájottem,miután megnéztem a ciklus .hu-t,hogy ma kellett volna...Reggeltol borzasztóan érzem magamat,olyan fáradt vagyok,hogy nincs erom folallni szinte.A hom 37.2 volt reggel,peteérestol 37 folott van,par napja pedig még magasabb.A mellem fáj,de mar tobb mint egy hete,egyre erosebben.Az utóbbi hetekben,elfoglalt voltam,sok probléma úgy hogy nem gondolkoztam a gyerektémán abszolut,így nem képzelhetem be a tuneteket.Pár napja volt mindjárt megjon érzésem,de elmúlt.Ma ujra kezdodott.Ha a mensim keszulodne,már elmúlt vola a mellfájásom?Mert egyre rosszabb...Elore is koszonom,ha megosztjatok velem a tapasztalataitokat! :)2011. dec. 30. 16:09
21/25 anonim válasza:
Jók az esélyeid, nagyon babagyanúsak a tüneteid. Mindenképp írd meg a teszt eredményét! :) Megy a drukkkkkk! :)
22/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok!tegnap este megjott a menzeszem...:(Sajnos ez van...:(((a hom meg nem esett le,de ez nem vigasz,meg kesobb leeshet.Puszi nektek és koszi,hogy szorítottatok.
2012. jan. 4. 09:15
23/25 anonim válasza:
Nahát.... :((((( Ez meglepett. .-((((
24/25 A kérdező kommentje:
sajnos....en meg vártam itt hogy teszteljek...holnap akartam.Csak az van,hogy meg most is hanyingerem van,es magas a hom meg mindig...37.1.A mellem is faj,ketoldalt.a mensim epphogy csopog,de elenkszinu,csak olyan hig...vagy milyen..bocsi a reszletessegert...tegnap este jott meg,azaz 27 oraja kb,es tisztasagi betet kell.Holnap teszteljek?vagy csak bebeszelem?ah nem tudom...:(
2012. jan. 4. 21:03
25/25 anonim válasza:
Sajnalom:(
A tuneteid nagyon baba-gyanusak voltak.
Szerintem ha nagyon bizonytalan vagy akkor tesztelj egyet barmikor. Ha terhes lennel akkor kimutatna ennyi keses utan.
A tunetekre en nem merek adni. Mi ebbe a honapba kezdtunk el probalkozni es jan 22.-ere nem varom magyarul meg ovulaciom se volt de mar most minden tunetet eszlelek magamon ami a kisfiammal volt :) A szervezet nagyon megtud viccelni minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!