Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győri kismamák, megosztanátok...

Győri kismamák, megosztanátok velem tapasztalataitokat? (terhesgondozó Győr)

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok, magándokinál már voltam, aki megállapította a terhességet, és a Liezen-Mayer úti terhesgondozóba küldött tovább. Arra lennék kíváncsi, hogy kell oda időpontot kérni? Ha nem, van olyan nap, amikor esetleg érdemesebb menni (rendesebb doki stb.)Előre is köszönöm az információkat, ha bármi eszetekbe jut ezeken kívül, ami hasznos lehet, azért is hálás lennék! Köszönöm, és mindenkinek boldog babavárást!
2011. nov. 30. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia, én is oda járok, az első vizsgálatra azaz a nulladikra amikor megállapítják a terhességet mindegy melyik ajtóhoz mégy, az egyeshez vagy ketteshez, reggel nyolctól csak a kismamákat fogadják, mivel neked még nem állapították meg a terhességet legalább is ott, így csak tíz órától fognak fogadni, sorszám alapján,tíz előtt teszik ki , ajánlom neked a folyosó legvégén lévő rendelőt, mert oda kevesebben járnak, kisebb a körzetük, első alkalomnál kérdezd meg vizsgálat után, hogy utca(tartózkodási )hely szerint hova tartozol, mert akkor tudod ,hogy legközelebb melyik ajtóhoz kell majd menni, első vizsgálatnál mindegy..én elfelejtettem ezt, és ugyan ott vártam legközelebb, majd órák múlva mikorra sorra kerültem volna közölték, hogy másik ajtó:))))) dokik nagyon rendesek, megállapítja kézi tapintással a terhességet, aztán ad uh-ra beutalót, azt is megmondja melyik nap kell majd menned, a Petzbe lesz a Magyar utca felőli bejártnál , ha az uh meg van akkor lehet menni a védőnőhöz az ad kis könyvet,azzal vissza lehet majd menni dokihoz, minden körzetnek más napokon rendel a doki a terhesgondozóba, Én a Jerevánin lakok nekünk csütörtökönként van..de ezt majd megmondják ott.Védőnő adja majd az első alkalommal a vérvételi beutalókat amiket szintén majd a dokidnak kell odaadni ő írja rá az időpontot, vérvétel is ott van ahol a terhesgondozás a Liezenen.Uh-os szonográfusok nagyon bunkók, ha akarsz képet a babáról csekket kell befizetni amit a védőnő ad, de mivel védőnőhöz uh-után kell menni így első alkalommal nem ad képet..ha csak nem szaladsz el egy csekkért előtte..apa bemehet veled már az első alkalommal is, csak elfelejtik mondani..bunkó a stílusok nagyon, sokan jöttek már ki onnan sírva, később a gyerek nemét sem érdemes tőlük megkérdezni mert leüvöltenek..ha van még kérdésed csak nyugodtan.
2011. nov. 30. 18:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Szia! Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen ezt a sok infót! Magamtól biztos odamentem volna jó korán, de ezek szerint hiába van privát dokitól papírom a babáról:)Ettől a has tapizástól kicsit tartok, de azzal nyugtatom magam, hogy ők úgyis tudják mit csinálnak. Más nem is történik ott első alkalommal ezek szerint? Lehet tőlük kérdezgetni, vagy mivel sztk, hajtanak kifelé minél előbb? Amit meg az uh-ról írtál, hát hűűűű.... de majd akkor megkeményítem magam, mire megyek:)
2011. nov. 30. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia. Ajánlom neked a keddi napot, Dr Kelemen Szilárd rendel, én csak rá esküszöm, amúgy az ő magánrendelésére járok, mert a Liezen-től frászt kapok! Ha nem vagy pofátlan és bunkó, akkor letaposnak a többiek -a sorszámért- aztán marha sokat kell várni a tömegben. Eg
2011. nov. 30. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Én csak az uh-s témához szolnék hozzá. nekem ott is pozivitív tapasztalatom volt. első alkalommal voltunk szerettünk volna képet azt mondták elött be kel fizetni 500ft/kép, aztán mikor végeztünk adtak egy csekket meg a képet is és mondták ha legközelebb is szeretnénk képet ne 500 hanem 1000 fizessünk be. szóval szerintem nagyon aranyosak voltak, de nem csak ez miatt, amúgy is, azt is megkérdezték szeretném-e tudni a baba nemét. pedig mindig más volt aki vizsgált de én nem tudnék rosszat mondtani egyikre sem. boldog babavárást.
2011. nov. 30. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok, csak annyi még, hogy több vizsgálat miatt is a Liezen-be kell menni, ha van fogadott dokid akkor is, ezért sokan inkább alapból odajárnak. Majd úgyis meglátod, és eldöntöd :) jó babavárást !! :)
2011. nov. 30. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok ismét, nem a hasadat tapizza, hanem hüvelyi tapintással állapítja meg, szóval ne félj, igen, rendesek , lehet tőlük bármit kérdezni én sosem vettem észre, hogy siettettek volna, a sorszámos dolog meg tényleg olyan, hogy tapossák egymást, de az csak az első alkalommal van, utána már nem kell tízre menni hanem nyolcra és ott nem lesz sorszám, hanem csak beszedik a kiskönyvet és szólítanak. Uh-ra aki írta, hogy baba nemét is megmondták és befizetés nélkül is kapott képet, hát szerencséd volt:) nekem nem adtak első alkalommal és piszok szemét volt a szonográfus, sőt a Nagy doki is aki a genetikait csinálta..mindegy, lehet hangulatfüggők:)) sok kismamával beszéltem ott várakozás közbe és bizony nem sok jót mondtak ők sem, a dolgukat elvégzik az biztos de ,hogy nekem miattuk 4d-re kellett mennem, hogy megtudjuk a nemét az egyszer biztos:) legutóbb is két kismama jött ki sírva onnan, gondolom a kedvesség ott is elmaradt:) amikor meg második alkalommal vittem a csekket, akkor azt mondta mit akarok én erről a maszatról képet, alig látszik még valami:), erre mondta a férjem neki, hogy na nyomja kifelé a képet ha már fizettünk érte, kinyomtatott kettőt, az egyiket összegyűrte és a kukába dobta a másikat meg odalökte mint egy kutyának:) jelezvén itt ők a főnökök:))remélem te szerencsésebb leszel.
2011. dec. 1. 09:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, hogy leírtátok a tapasztalataitokat, kívánok Nektek boldog és zökkenőmentes babavárást!

Most úgy gondolom, hogy a Liezen-be fogok járni, mert a magándokim annyira magán, hogy nem is bejáratos a kórházba, és már az elején mondta, hogy így nem is szülhetek nála.

Időközben telefonon felkutattam a védőnőmet, hozzá hétfőn megyek és azt mondta, hogy a lakhelyem szerint majd kedd délelőtt kell menjek a Liezen-be. Valamelyik kedves Válaszoló azt írta, hogy kedd délután Dr. Kelemen Szilárd szokott rendelni, vagyis a délután csak rémlik..na szóval, tudja esetleg valaki, hogy ki van délelőtt, ha esetleg nem Ő? Köszönöm!!

2011. dec. 1. 16:26
 8/13 gica04 válasza:
Az elöző terhességemnél a Lizerbe jártam, volt mikor rá ment azegész délelőttöm. Most magánrendelésre járok keddenként nagyon megvagyok elégedve igaz vannak kb félórás csuszások, de mindig akkor megyek mikor nekem is jó az időpont. 2és 7 között rendel a doki. Tudom pénzbe kerül, de uh- nál sem kell órákat sorba állnom, megéri.
2011. dec. 1. 19:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Délelőtt van Kelemen Dr.
2011. dec. 4. 01:01
 10/13 anonim válasza:

Ezek szerint 10-nél előbb nem is érdemes odamenni első alkalommal?

Én már jártam a Liezenbe 2éve kb, de akkor még nem volt sorszám.

Feleslegesen nem megyek oda 8-ra....viszont sietnem kell haza, mert a kisfiamra az Apuka vigyáz addig és megy délutánra dolgozni.

S.O.S. választ kérek, mik a tapasztalatotok, milyen a rendelés? Köszi előre is!!!

2012. febr. 16. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!