Győri kismamák, megosztanátok velem tapasztalataitokat? (terhesgondozó Győr)
Mindenkinek NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, hogy leírtátok a tapasztalataitokat, kívánok Nektek boldog és zökkenőmentes babavárást!
Most úgy gondolom, hogy a Liezen-be fogok járni, mert a magándokim annyira magán, hogy nem is bejáratos a kórházba, és már az elején mondta, hogy így nem is szülhetek nála.
Időközben telefonon felkutattam a védőnőmet, hozzá hétfőn megyek és azt mondta, hogy a lakhelyem szerint majd kedd délelőtt kell menjek a Liezen-be. Valamelyik kedves Válaszoló azt írta, hogy kedd délután Dr. Kelemen Szilárd szokott rendelni, vagyis a délután csak rémlik..na szóval, tudja esetleg valaki, hogy ki van délelőtt, ha esetleg nem Ő? Köszönöm!!
Ezek szerint 10-nél előbb nem is érdemes odamenni első alkalommal?
Én már jártam a Liezenbe 2éve kb, de akkor még nem volt sorszám.
Feleslegesen nem megyek oda 8-ra....viszont sietnem kell haza, mert a kisfiamra az Apuka vigyáz addig és megy délutánra dolgozni.
S.O.S. választ kérek, mik a tapasztalatotok, milyen a rendelés? Köszi előre is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!