Azt hittem január elsején kell megjonnie a mensimnek,aztán ma rájottem,miután megnéztem a ciklus .hu-t,hogy ma kellett volna...Reggeltol borzasztóan érzem magamat,olyan fáradt vagyok,hogy nincs erom folallni szinte.A hom 37.2 volt reggel,peteérestol 37 folott van,par napja pedig még magasabb.A mellem fáj,de mar tobb mint egy hete,egyre erosebben.Az utóbbi hetekben,elfoglalt voltam,sok probléma úgy hogy nem gondolkoztam a gyerektémán abszolut,így nem képzelhetem be a tuneteket.Pár napja volt mindjárt megjon érzésem,de elmúlt.Ma ujra kezdodott.Ha a mensim keszulodne,már elmúlt vola a mellfájásom?Mert egyre rosszabb...Elore is koszonom,ha megosztjatok velem a tapasztalataitokat! :)
Sziasztok!Még mindig nem jott meg,de nagyon erosen erzem a mindjárt megjon érzést,állandóan a wc-re futkosok,mert azt hiszem megjott.A hom,37.2,folyásom nincs!A mellem fáj,olyan nehéz,es borzasztó nyomast érzek az alhasamban.Fáradt vagyok,de aludni nem tudok...Tesztet meg nem csinaltam,még várok.Ja és állandóan szeretkeznék...De normális ez az eros mindjárt megjon érzés?fáj kb egy oran keresztul,aztan elmúlik...
2012. jan. 1. 19:19
12/25 A kérdező kommentje:
Es még annyit,hogy ma elkezdett fájni a derekam,és tegnaptól óranként pisilek,de éjjel nem....koszi ha válszoltok.
2012. jan. 1. 19:21
13/25 anonim válasza:
minden jel arra mutat, hogy babó jön. de talán egy tesztet... :-))))))
2012. jan. 1. 19:24
14/25 anonim válasza:
Én azt mondom 90% hogy jön a baba. Nekem is ugyan ezek voltak a tüneteim. A hőm nekem is 37,2 volt a nemvárt napján. Az pedig hogy semmi folyásod, pláne nem utal mensire! Már kimutatja a teszt,nekem 4 év után sikerült, teszteltem hogy minél előbb megtudjam, mert ha pozitív akkor kell progi pótlás, mert sajna volt egy vetélésem.
Most 15 hetes múltam!!!!
Drukkolok nagyon, már akár most is kimutatja!!:))
2012. jan. 1. 19:42
15/25 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves szavakat,és válaszokat.Akkor holnap megpróbálom a tesztet...De az tényleg normális hogy ilyen erosen érzem a mindjart megjon érzést??Van már egy lányom,de vele,ezt nem éreztem..sot semmit sem.Csak éhséget...:)))
2012. jan. 1. 19:54
16/25 anonim válasza:
Èn első terhessègemnèl annyira èreztem, hogy mindjàrt megjön, hogy cataflamot vettem be, ès egy tampont is tettem fel...
Bàrcsak megint èrezhetnèm! De sajnos megint megjön :( Èpp ma zuhant le a hőm :(
2012. jan. 1. 20:03
17/25 anonim válasza:
igen, a megfog jönni érzés teljesen normális. szinte tuti a baba, de tényleg. emberlánya egy TESZTET :DDDDDDD
2012. jan. 1. 20:05
18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom kedves utolsó....:(Nekem most pont elmúlt a fájdalom...Egy ket ora,es megint ujra kezdodik...Remélem tényleg baba,és nincs semmi más komoly bajom...
2012. jan. 1. 20:07
19/25 A kérdező kommentje:
bocsesz,utolso elotti.utolso:veszek es csinálok...tudom hogy dilis vagyok kicsikét,csak szar mikor egy csík van...most meg tulkínlódom...:))))))))))))))))))))))Koszike es Boldog Új Évet!!!!!!!!!!!
2012. jan. 1. 20:08
20/25 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
Minden terhesseg mas. Attol,hogy az elozo terhessegednel nem ereztel ilyeneket attol most erezheted.
Az egyik ismerosom elso gyereke kislany lett, egyaltalan nem volt rosszul,semmi baja nem volt. Most meg allandoan emelyeg(meg nem tudjak a nemet)
Szoval,szerintem terhes vagy es ne parazz az nem tesz jot :)
Nekem is van mar egy kisfiam(2,5 eves) vele 3 honapig emelyegtem reggeltol-estig. Ez az elso probalkozos honapunk (kistesot szeretnenk) kivancsi vagyok,hogy a masodik terhessegem milyen lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!