Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovu teszt esetén...

Pozitív ovu teszt esetén mikor kell"akciózni", a siker érdekében? Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
Tegnap esti ovu tesztnél egy kicsit halványabb lett a tesztcsík a kontrollnál.Nemrég is csináltam egyett,már erősödött a tesztcsík,szerintem este pozitív lesz az ovu tesztem.
2011. jan. 21. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Már kezdhetitek az akciót,de az is jó ha már pár alkalom a teszt előtt is volt.Ma és holnap holnapután legyetek együtt mindenképp.Valamint az első nega napon is.Ha holnap hajnalban lesz akkor valszeg hétfő kedd már nega lesz.Nekem ugyan így volt csak egy héttel ezelőtt.Most a várakozó álláspontot töltöm,és jövő hét pénteken tesztelek pozitívat:D(POZITÍV GONDOLKODÁS)Sok sikert!
2011. jan. 21. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Életemben egyszer használtam ovu tesztet, miután már két éve próbálkoztunk.

Az első napon halvány volt a csík, a másodikon erősebb, a harmadikon nagyon erős. Együtt voltunk mindhárom napon. És sikerült! Most már 20 hónapos a kislányunk.

Drukkolok neked!

2011. jan. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!