Szeretnétek babát? Tuti siker. Nem kell hőmérő, ov. teszt.
Mensi után egy héttel,és a nem várt előtt egy héttel van két hét.(Azt azért mindenki tudja mikorra nem várja.)
Szóval a megmaradt két hétben két naponta együtt kell lenni,és görcsölés nélkül szeretkezni.Elsőre sikerül.
Már a negyedik ismerősöm üzent,hogy terhes.Hajrá!
igen és van akinek évek óta így sem sikerül...
pedig minden rendben orvosilag mindkét félnél...
erre van valami recepted?
Örülök a többiek sikerének, de mostmár én jövök, a k...életbe!!!
az első vagyok. nem volt dédanyáinknak sem ovu tesztje, de nem is volt divat csak úgy szeretkezni. Vagy legalábbis ügyeltek a látszatra.
Egyébként tényleg, amikor az ember elkezdi a babyprojektet nincs rágörcsölve. Aztán csak vársz és nem történik semmi. Egy idő után kétségbeesel hogy mi nem stimmel, rohangálzorvostól-orvosig, és csak azt kapod, hogy minden rendben, nyugodj meg fog jönni az a baba...
akinél van valami gond az legalább tudja mi az oka! Nálunk, állítólag nincs semmi baj, én is jól működöm (monjuk órára pontos a mensim) a férjem is rendben van, próbáltunk már mindent amit csak lehet. Még 3hét pihi is volt mindentől távol és mégsem sikerült.
Szóval, ha lehet én még tutibb tippet kérnék mert ez sem görcsölve, sem anélkül nem működik nálam! :S
Azért nem kell úgy lehurrogni a másikat.
Inkább értékelnétek azt, hogy segítő szándékkal írt ide nektek. Ahogy írta több nőnél bevált, segíteni akart.
Persze Én nem ismerem a Ti helyzeteket, mert nekünk elsőre összejött, csak szerelem kellet hozzá, nem pedig a mindenféle fortély, hogy a k.va életbe, ha fene fenét eszik is gyereket akarok!!
Szóval, ha így viselkedtek, ne is lepődjetek meg, ha mondjuk a tényleg tuti módszert senki nem fogja leírni nektek!
Lehet lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!