Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnétek babát? Tuti...

Szeretnétek babát? Tuti siker. Nem kell hőmérő, ov. teszt.

Figyelt kérdés

Mensi után egy héttel,és a nem várt előtt egy héttel van két hét.(Azt azért mindenki tudja mikorra nem várja.)

Szóval a megmaradt két hétben két naponta együtt kell lenni,és görcsölés nélkül szeretkezni.Elsőre sikerül.

Már a negyedik ismerősöm üzent,hogy terhes.Hajrá!

2009. febr. 5. 13:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne egymás lelkébe így belegázolni senkinek sem. Nekem 7 év próbálkozás után sikerült a baba, szerelemgyerek. Ezalatt a 7 év alatt "elfogyasztottam" 2 komoly kapcsolatot, és a jelenlegi az igaz szerelem, 10 hónapos ismeretség után spontán terhes lettem, nem is terveztük még a babát. Tudom, min mennek át azok a nők, akik nehezen esnek teherbe, ezért nem szabad ilyeneket írni. Amúgyis érzékenyebbek. Mindenkinek kitartást kívánok és sok sikert. Ne adja fel senki, mindenki megérdemli a babát, csak valakinek nem kell rá várni, valakinek pedig hosszú éveket, sajnos.
2009. febr. 5. 15:02
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon szomorú az a feltételezés,hogy akinek nem jön össze,az nem szerelemgyerek!

Nem tudom,hogy miért kell ilyeneket írni?Ilyen emberekre itt nincs szükség!

2009. febr. 5. 15:09
 13/24 A kérdező kommentje:
Én tényleg csak a fény felé vezető útat próbálom mutatni.Hogy ne a teszteken, a hőmérsékleten görcsöljetek,hanem éljétek az életet,szeressétek a párotokat,és vonatkoztassatok el a gyerek témától.Ha valakinek nincs egészségügyi problémája,mert persze ők kivételek,szerintem összejön nektek is.Üdv.egy segítő anyuka.
2009. febr. 5. 15:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Akinek az elsőre sikerült az könnyen beszél..... nem tudja és nem is tudja átérezni, hogy mi mit érzünk, és mint megyünk keresztül!! És ez már régen nem a görcsölésről szól....
2009. febr. 5. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Arany középút, kedveseim, arany középút! A gyereket tényleg szerelemből kell csinálni, de ahogy nagyanyáink éltek nem is kellett hozzá más. Ma itt a stressz, a káros környezeti hatások, a nyomás, hogy jöjjön már a gyerek, és tényleg, néha be kell vetni ezt-azt a siker érdekében.

DE azért, mert valaki ezt figyeli, szeretné, hogy sikerüljön, ezzel foglalkozik a fantáziája (hiszen ez a világ csodája és értelme!), még nem kell monomániásnak lennie. Azok, akiknek elsőre összejön nem érthetik milyen hónapokig eredménytelenül várni, és milyen, ha az ilyen 1000%-os, mindenki másnál bevált módszer náluk mégsem szuperál.

Ugyanakkor a mentális prés amibe a páok gyerekcsináláskor kerülnek szintén nem kedez a gyerekvállalásnak. Egy kicsit lazább életfelfogás, egy kis borozás (ha sikerül sem lesz baja tőle a porontynak) nem azt állítom, hogy rögtön + tesztet eredményez, de legaláb jobban, jobb hangulatban telik az idő. Új téma a párotokkal és a gyerektől független életcélok is segítenek abban, hogy ne egye meg a kapcsolatot a problémás gyermekvállalás.

2009. febr. 6. 13:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Nálunk az új téma a hormonproblémám és az ezt kiváltó autoimmun betegségem. Kedves utolsó, és kérdező, szerintetek hogy essek teherbe? A hónap melyik napján? Hánynapos szünet után? Milyen pozícióban?
2009. febr. 6. 14:01
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Én vagyok. Sajna ezt nem tudom. Ki kellene gyógyul belőle.... Nincs tapasztalatom az autoimmun kórok mibenlétéről, de szerintem csináld mindig, amikor van kedvetek hozzá :-). Teherbe esésre a misszionárius a legjobb, tehát a lényeg, hogyha máshogy is csináljátok, akkor is úgy fejezzétek be. Gyakoriság naponta, két naponta a legjobb, de nem mindig jön úgy ki a lépés...Én a helyedben nem gondolnék a etegségre, nézném LH-teszttel az ovulációt, és amikor van, mindent bele!!!!
2009. febr. 6. 15:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom. Tökéletes szexuális életem van, max kétnaponta együtt vagyunk, ovuláció napjától függetlenül, póz nem tudom hány. De NEM TUDOK terhes maradni, amíg nem oldjuk meg a bajt, legalábbis nem kerülök póthormonokkal normál szintre. És tudjátok, hogy mennyi időmet elvette már? Egy éve nem megy. Azért mondom, hogy nem tuti ez sem. Aki egészséges, az bizonyára terhes marad. Én sajna nem vagyok. És értsétek meg, nagyon rosszul érnek az ilyen jellegű "tuti tippek". Fáj amúgyis, és akkor jön valaki és azt mondja, szeretkezz kétnaponta a ciklus két középső hetében.
2009. febr. 6. 16:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Megint én. Szóval, Te többször vagy/voltál terhes? Teszttel bizonyíthatóan? Vagy csak azt gondolod, hogy megtermékenyülsz, csak nem jutsz el odáig, hogy ez is ki is derülhessen?
2009. febr. 6. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik hormonszintem megakadályozza azt hogy teherbe essek. Egyszerűen nem maradok terhes. Az egy dolog. A bajom az, hogy azt a hormont egy olyan autoimmun betegség viszi fel, ami elsorvasztja a pajzsmirigyet. Úgyhogy én szeretkezhetek naponta 100x, egy évben 365 napon, úgysem tudok terhes maradni. S akkor azt mondja nekem valaki, hogy tuti tipp a kétnaponta történő szex. Nem az. Azoknak, akik ide írnak, tutira nem az... érted?
2009. febr. 6. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!