Barátcserje kapszula: hol lehet venni? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
Nekem is ez a helyzet volt 1 éve. Nekem nem jött be a barátcserje kapszula, de neked szívesen átadom (10 db-ot használtam el). Naponta egyet vettem be (Zafír barátcserje kapszula), de nekem folyamatos pecsételést okozott és 16-ra jött meg, ezért száműztem. Nekem szabályos a ciklusom, csak peteérést akartam vele elérni.
A Premens tablettának (gyógyszertárba kapható) ugyan ez a hatóanyaga, csak kisebb adagban tartalmazza. Másoknál siker volt, de nálam éppen nem jött be.
Remélem, segítettem, ha kérdésed van missed ab-vel kapcsolatban - sajnos- tudok segíteni.
Szia!
Sajnálom, hogy ilyenen mentél keresztül! Borzasztó lehet/lehetett... :(
A barátcserje kapszulát én neten rendeltem meg, itt:
www.apoteka.hu/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2036&category_id=14
Be kell regisztrálni az oldalra, másnap ki is szállították. A szállítási költség: 990 Ft.
Vagy van személyes átvétel: 1182 Budapest, Királyhágó u. 81.
Remélem mihamarabb helyreáll a szervezeted és újra belekezdhettek a 'próbálkozásnak'!
Sok sikert!
Szia! A második lett volna, de nagyon nehéz volt így is feldolgozni. Nincs olyan nap, hogyne jutna eszembe. Nem volt kivizsgálás, mert azt általában 2-3 vetélés után javasolják. Utána 2 hónapig cickafark+palástfű teát ittam, az rendbeszedett, és E vitamint. Most Clostilbegytet szedek, hátha segítene vmit, mert már 10 hónapja próbálkozunk. Körülöttem mindenki terhes, elég rossz és lehangoló érzés, amikor megjön.
Sajnos sok a vetélés mostanában, nem tudják rá a dokik a miértet.
De fel a fejjel, érkezik a baba, csak türelem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!