Segített teherbe esni a Maca kapszula? Ha az nem, akkor esetleg valami más gyógyszer? Ha igen, mi?
Most nem tudom eldönteni hogy, egy kis segítség kellene amolyan plusz vagy pedig már rengeteget próbálkoztál és valami bogyóhoz folyamodnál.
Ha netán a második verzióról van szó akkor inkább keress fel egy meddőségi központot.
Én sem szedtem be semmit hanem felkerestem egy ilyet.
Igaz időigényes megoldás de sokat segíthet. Ne ijedj meg a meddőség szótól. Sokakat ez megrémít. Nálam egy olyat találtak hogy, egy hormon nem termelt megfelelő mennyiséget. Kaptam egy gyógyszert kimondottan erre és jött is a baba. Azóta két csodálatos gyermekem van. Most próbálkoznék a harmadikkal de ez még nem akar sikeredni.
Nemtudom segíthettem e. Lehet elértettem a kérdést. De gyógyszert semmiképp ne próbálj csak maximum dokival való beszélgetés után.
Majd írj.
Ez
Neked nem sikerül?
Én egyvalamit nagyon tudok ajánlani: Hévíz!
Meddőségre és nőgyógyászati problémákra nagyon jó, szerintem erre is, sőt biztos:o)
Snufybaby írnál nekem erről az Aloe Vera gélről?
Mi már 7 éve próbálkozunk sikertelenül és a doki sem tudott eddig még segíteni pedig már közel 2 éve járok minden hónapban hozzá vizsgálatok és gyógyszerek sora van már mögöttem.Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!