Tudom, hogy nem láttok belém, de megosztanátok velem tapasztalataitokat?
Párommal már felmerült a baba kérdés! Idén el is kezdenénk próbálkozni, addig folyamatosan teremtjük meg a babának a legjobb körülményeket! De úgy vagyunk vele,ha akar jönni, had jöjjön!
Elég össze-vissza jön meg 40-41 napra jön meg és általába úgy,hogy ha ezeken a napokon szeretkezünk akkor fáj és másnap megjön. nem is tudom,ha nem szeretkeznénk lehet nem is jönne meg.
Most ez május 22-én volt, normális vérzés, 5 napig!
Vezetem a mensi napokat a ciklus.-hun, e hónap 6án nem védekeztünk, és onnantól nem védekeztünk 10éig. Kiváncsiságból felmentem a ciklus.hu-ra 5étől írja a kritikus napokat, és hogy valószínű a terhesség.
Mennyi idő után lehet tünetem? Illetve a beágyazódás mikortól várható,és az érezhető-e? Ez az eset ha 5át nézzük egy hete volt, a petevezetékemnél szúr.
Úgy terveztem 30án tesztelek.
Kérlek ne nézzetek bolondnak, meg hogy beképzelem, a szúrás tényleg van, mert fájdogál! De nem mondom hogy ez beágyazódás kérdezem,hogy lehet-e
Szia!
Mi a múlt hónaptól próbálkozunk, szóval nem rég óta. Én is nagyon szeretném, és úgy éreztem mintha össze is jött volna, de aztán sajnos rájöttem, hogy az a kis hasszurka valószínű eddig is volt, csak nem figyeltem annyira a testem.
A beágyazódást kísérheti barnázás, vagy akár 1-2 csepp vér is. Előtte és utánna sem érezhetsz még nagyon semmit, csak 1-2 héttel a nemvárt után. No meg a teszt is biztosíthat róla, de azzal várj a nemvárt napjáig. Csak azért, hogy megóvd magad az esetleges csalódásoktól. Úgyhogy a 30. szerintem már reális eredményt mutathat.
Hogy mikor termékenyül meg?
Hát ez az oldal talán segít neked:
Remélem összejön a baba!Aztán majd írj!
Cs!
Először is! Biztos,hogy van peteérésed? Ilyen hosszú ciklusnál már van rá egy kis esély,hogy ne legyen!
Ha neked 40 napos a ciklusod, akkor szerintem 10.-e után lehetett a peteérésed, tehát ha utána már védekeztetek (mondjuk nem értem,ha babát akartok,akkor miért),akkor nem valószínű,hogy összejött!
Szóval itt kicsit gubanc van!
Kezdj el hőt mérni!
Sziasztok!
Igen féltem én is hogy nincs peteérésem,el is mentem orvoshoz, aki nem talált semmit, gyógyszert nem szedek 1.5 éve. A doki fogamzásgátlót akart feliratni,de mivel jöhetne a baba, azt nem akartam!
Peteérés jelei vannak!
6ától volt intenzívebb az együttlét, utána én 9-e körül éreztem a peteérést, már nem figyeltünk anynira,hogy mikor hova jut a sperma ha érted:) Vagy megszakítással védekezünk vagy nem! Ha most megjön, ismét elmegyek orvoshoz! Köszönöm az üzeneteiteket!
Szia!
Aranyos vagy hogy érdeklődsz!
Nos elvileg két hete volt a peteérésem, egy hete fájnak a melleim,feszülnek, és sűrűbben járok pisilni! A mai nap viszont egy 20 Ft-os méretű barna folt volt a bugyimon! :( Ahhoz képest hogy hány napra szokott megjönni,ahhoz képest, hamar lenne ha menstruáció. Görcsölni szoktam, most semmi bajom! Meglátjuk
De jó!A barna folt jelenthet beágyazódást!Remélem az:)
Cs!
Sajnos ez nem beágyazódás!:((((
A tampon megtelt és a barnázás kezd piroslani:((
Megjött :((((((((((((((
Utálom ezt!
Sajnálom, de fel a fejjel!Majd leközelebb!Szorítok azért!
Cs!
Sajnálom!:( De irány a doki! Olyat nem mondd egy orvos egy ultrahang után,hogy minden rendben! Max. azt láthatta,hogy nincs cisztád. De sajnos lehet,hogy peteérésed sincs.
Tessék visszamenni,ha elmúlt a mensid,hogy kövesse a peteérést. Mert, ha véletlenül nincs, az lehet gyógyszerrel orvosolni és egy-két hónap alatt akár teherbe is eshetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!