Tudom, hogy nem láttok belém, de megosztanátok velem tapasztalataitokat?
Párommal már felmerült a baba kérdés! Idén el is kezdenénk próbálkozni, addig folyamatosan teremtjük meg a babának a legjobb körülményeket! De úgy vagyunk vele,ha akar jönni, had jöjjön!
Elég össze-vissza jön meg 40-41 napra jön meg és általába úgy,hogy ha ezeken a napokon szeretkezünk akkor fáj és másnap megjön. nem is tudom,ha nem szeretkeznénk lehet nem is jönne meg.
Most ez május 22-én volt, normális vérzés, 5 napig!
Vezetem a mensi napokat a ciklus.-hun, e hónap 6án nem védekeztünk, és onnantól nem védekeztünk 10éig. Kiváncsiságból felmentem a ciklus.hu-ra 5étől írja a kritikus napokat, és hogy valószínű a terhesség.
Mennyi idő után lehet tünetem? Illetve a beágyazódás mikortól várható,és az érezhető-e? Ez az eset ha 5át nézzük egy hete volt, a petevezetékemnél szúr.
Úgy terveztem 30án tesztelek.
Kérlek ne nézzetek bolondnak, meg hogy beképzelem, a szúrás tényleg van, mert fájdogál! De nem mondom hogy ez beágyazódás kérdezem,hogy lehet-e
Sziasztok!
Ismét segítséget kérnék!
A Menstruációm szépen lezajlott, első vérmentes napon már együtt is voltunk!
Pont tegnap volt onnan a 12. nap. Rengeteget mentem pisilni,este a wc papír véres is volt....Megörültem, hogy beágyazódás..
Nos az éjjelem szörnyű volt!
Alhasi görcsök,fáj ha pisilek, és véres a vizeletem!
Gondolom ez húgyuti fertőzés....
A beágyazódás kizárt?
Várjál! Nem értelek! 12 napja múlt el a mensid? Akkor nemrégiben lehetett peteérésed, beágyazódás még kizárt. Szerintem inkább a húgyúti baj lesz ez! Megint keresd fel a dokit!
És szerintem most ebben a hónapban ne is próbálkozzatok tovább!
Szia!
Igen,h a úgy nézzük ahogy a nagykönyvben meg van írva, tényleg most,sőt elvileg holnap lenne pém! De már annyi sztorit lehet hallani,hogy mensi után lett valaki kismama...vagy hogy az orgazmus is válthat ki peteérést...
Ezért már azt is néztük,mikortól lehetett....
Most jöttem az orvostól..hólyaghurut, kaptam Cifloxint!
Igen a ciklus.hu is mára írta a peteérést...
Kihagyjuk,gyógyszert szedek, nem akarok ártani a picinek!
Folyásom is van, gondolom ez nem beágyazódás,hanem peteérés a peteéréskor is lehet barna folt?
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!
Te már anyuka vagy? Vagy leendő anyuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!