Véleményeteket szeretném kérni! Ma voltam nőgyógyásznál és nem volt szívhang! Kb 8hetes lehetek vagy kevesebb?
Október 17-én volt meg utoljára de nekem rendszertelen a menszeszem.Szombaton reggel kezdődtek a rosszul léteim és minden nap hányinger,szédülés,fáradékonyság van!Hétfőn csináltam tesztet egyet reggel és délelőtt megint egyet és mind a 2pozitív volt!Tegnap még egyet csináltam az is pozitív lett!Ma voltam nőgyógyásznál ahol az uh az alábbiakat adta:
Uterusban 22.4mm-es petezsák,szikhólyag,embriócsomó látható.Szívműködés még nem ítélhető meg!Diagnózisnak azt írta:fenyegető vetélés!Január 4.-én kell menjek uh-ra!Szerintetek megmarad a baba?Vagy lehet még szívhangja?Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Én is elmennék mindenképp másik orvoshoz!
Nekem is rendszertelen volt a mensin 30-50 nap között mozgott.
De amikor babás lettem, (tök véletlenül csináltam egy tesztet)az utolsó mensitől számított 6. héten már volt szívhang.
Egyik ismerősöm embriójának sem volt szívhangja.
A 10. hétig húzták, végül missed ab. lett.(de még ekkor sem kezdett magától leválni, tehát nem volt semmi tünete a vetélésre)
22-es válaszoló vagyok. Azért írtam le, amit írtam, mert szerintem sokkal rosszabb, ha beleéli magát, hogy ugyis minden oké lesz, aztán jön a hidegzuhany az UH-n. Sajnos megvan rá az esély, mivel 8 hetesen már kéne lennie szívhangnak. Persze lehet, hogy kisebb a baba, de a 22 mm-es petezsák alapján nem biztos...
Én nem vagyok híve annak az elméletnek, hogy álljunk mindenhez pozitívan és akkor megtörténik a csoda. Jobb felkészülni egy lehetséges rossz hírre, és pozitívan csalódni végül, mint beleélni magunkat valamibe, aztán onnan a padlóra kerülni. Szerintem...
Drukkolok a kérdezőnek, és kívánom neki, hogy kiderüljön, hogy a doki tévedett.
Tegnapi 18.24 vagyok.
Valaki azt írta hogy amíg szikhólyag van addig nem lehet megállapítani a szívhangot.Ez hülyeség.
Én mikor terhes lettem és először elmentem dokihoz 9+5 voltam.És ezt írták a papíromra:Ép petezsák,szikhólyag,embrió.
CRL.25mm szívműködés látható.
Tehát a szikhólyagnak semmi köze a szívműködéshez.Nekem akkor csinált hüvelyi uh.-ot a doki,és megmutatta.Igencsak jól lehetett látni már.Nem embriócsomó volt.
Nem olvastam végig az eddigi hozzászólásokat 2 történetet tudok leírni:
A barátaimnak hosszú időre sikerült a baba.8.héten nem volt szívhang az orvos meg akarta szakítani a terhességet.Ők vártak a 10-11.hétig és akkor másik orvoshoz mentek.Gyönyörűen vert a pici szíve.Egészséges fiúk született.
A nővéremnek 3év után sikerült a baba.Mennyei boldogság aztán a 9.héten az uh-on nem volt szívhang.Biztattuk,elmeséltük neki is a barátaink történetét is.Elment másik orvoshoz.Ő megállapította,hogy kb 5-6.hét körül elhalt a terhesség és nem fejlődött a baba.Semmilyen vérzése vagy tünete nem volt,egyszerűen bekövetkezett a baj.
A tesóm azt mondta jobb lett volna,ha nem éli magát bele semmibe,mert a 2szeres csalódás borzasztó volt!
Kívánom neked,hogy jól alakuljanak nálad a dolgok,de inkább a rosszabbik esetre készülj fel!
Sziasztok!
Ma voltam uh-gon és van már szívhang és 9hetes és 2napos terhes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!