Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményeteket szeretném...

Véleményeteket szeretném kérni! Ma voltam nőgyógyásznál és nem volt szívhang! Kb 8hetes lehetek vagy kevesebb?

Figyelt kérdés

Október 17-én volt meg utoljára de nekem rendszertelen a menszeszem.Szombaton reggel kezdődtek a rosszul léteim és minden nap hányinger,szédülés,fáradékonyság van!Hétfőn csináltam tesztet egyet reggel és délelőtt megint egyet és mind a 2pozitív volt!Tegnap még egyet csináltam az is pozitív lett!Ma voltam nőgyógyásznál ahol az uh az alábbiakat adta:

Uterusban 22.4mm-es petezsák,szikhólyag,embriócsomó látható.Szívműködés még nem ítélhető meg!Diagnózisnak azt írta:fenyegető vetélés!Január 4.-én kell menjek uh-ra!Szerintetek megmarad a baba?Vagy lehet még szívhangja?Válaszokat előre is köszönöm!

2011. dec. 14. 17:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én is elmennék mindenképp másik orvoshoz!

Nekem is rendszertelen volt a mensin 30-50 nap között mozgott.

De amikor babás lettem, (tök véletlenül csináltam egy tesztet)az utolsó mensitől számított 6. héten már volt szívhang.

Egyik ismerősöm embriójának sem volt szívhangja.

A 10. hétig húzták, végül missed ab. lett.(de még ekkor sem kezdett magától leválni, tehát nem volt semmi tünete a vetélésre)

2011. dec. 14. 22:39
 22/38 anonim ***** válasza:
70%
3-as válaszolónak üzenem, hogy ez sajnos nem így van. A magzat elhalása nem feltétlenül jár vérzéssel. Az enyém a 9. héten halt el, nem indult be a vetélés magától, műtéttel kellett eltávolítani.
2011. dec. 14. 22:49
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést utolsó két válaszadó, nagyon sajnálom, hogy így jártatok. Szívemből együtt érzek. Mégis azt gondolom, hogy nem kellett volna ezt most itt leírnotok ennek a kismamának, mert ezzel csak a frászt hozzátok rá. Ezzel segítséget nem nyújtottatok, hiszen, ha vele ez megtörténne akkor úgysem tudna ellene tenni semmit, csak most idegeskedik ideje korán, amikor még szó sincs semmi féle bajról. Nekem tegnap ugyanígy volt, leírtam, hogy nyomást érzek a petefészkemnél és hogy más is érzett-e terhesen. Erre egy válaszoló leírta nekem, hogy igen ő is pont ugyanígy érzett és el is ment a babája,mert nem jó helyen tapadt. Na most ettől én tiszta ideg lettem és szörnyen éreztem magam. Az volt a szerencsém, hogy pont aznap este mentem a dokihoz, aki megvizsgált és szó sem volt nálam ilyesmiről, mert jó helyen van a babám. Csak azért írtam le ezt, hogy érezzétek, hogy bár tényleg előfordul, hogy néhány illetőnek sajnos és tényleg szívemből sajnálom baj történik, de nem ez az áétalános, és ne ebből induljon ki szegény aggódó kérdező!Ettől függetlenül ne haragudjatok meg rám együtt érzek veletek és további kitartást a babóhoz! szívemből kívánom h összejöjjön!
2011. dec. 14. 23:41
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

22-es válaszoló vagyok. Azért írtam le, amit írtam, mert szerintem sokkal rosszabb, ha beleéli magát, hogy ugyis minden oké lesz, aztán jön a hidegzuhany az UH-n. Sajnos megvan rá az esély, mivel 8 hetesen már kéne lennie szívhangnak. Persze lehet, hogy kisebb a baba, de a 22 mm-es petezsák alapján nem biztos...

Én nem vagyok híve annak az elméletnek, hogy álljunk mindenhez pozitívan és akkor megtörténik a csoda. Jobb felkészülni egy lehetséges rossz hírre, és pozitívan csalódni végül, mint beleélni magunkat valamibe, aztán onnan a padlóra kerülni. Szerintem...

Drukkolok a kérdezőnek, és kívánom neki, hogy kiderüljön, hogy a doki tévedett.

2011. dec. 14. 23:51
 25/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj másik orvoshoz.Keress vmi magándokit ahol van uh,biztos találsz ilyet.De még ünnepek előtt és akkor te is megnyugszol.Tényleg ne idegeskedj,az árt a babának.E.
2011. dec. 15. 06:53
 26/38 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy 6 hetesen még csak petezsák sem volt, majd rá egy hétre volt petezsák, baba nem, majd egy hét múlva szintén üres petezsák, ez volt 9 hetes.Persze így műteni kellett,de neked van szikhólyag, és embrió is! Szerintem lesz még ott szívhang! Én elmennék másik dokihoz, olyan helyre, ahol nagyo jó ultrahangos gép van.
2011. dec. 15. 09:21
 27/38 anonim ***** válasza:

Tegnapi 18.24 vagyok.

Valaki azt írta hogy amíg szikhólyag van addig nem lehet megállapítani a szívhangot.Ez hülyeség.

Én mikor terhes lettem és először elmentem dokihoz 9+5 voltam.És ezt írták a papíromra:Ép petezsák,szikhólyag,embrió.

CRL.25mm szívműködés látható.

Tehát a szikhólyagnak semmi köze a szívműködéshez.Nekem akkor csinált hüvelyi uh.-ot a doki,és megmutatta.Igencsak jól lehetett látni már.Nem embriócsomó volt.

2011. dec. 15. 10:16
 28/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az eddigi hozzászólásokat 2 történetet tudok leírni:

A barátaimnak hosszú időre sikerült a baba.8.héten nem volt szívhang az orvos meg akarta szakítani a terhességet.Ők vártak a 10-11.hétig és akkor másik orvoshoz mentek.Gyönyörűen vert a pici szíve.Egészséges fiúk született.

A nővéremnek 3év után sikerült a baba.Mennyei boldogság aztán a 9.héten az uh-on nem volt szívhang.Biztattuk,elmeséltük neki is a barátaink történetét is.Elment másik orvoshoz.Ő megállapította,hogy kb 5-6.hét körül elhalt a terhesség és nem fejlődött a baba.Semmilyen vérzése vagy tünete nem volt,egyszerűen bekövetkezett a baj.

A tesóm azt mondta jobb lett volna,ha nem éli magát bele semmibe,mert a 2szeres csalódás borzasztó volt!

Kívánom neked,hogy jól alakuljanak nálad a dolgok,de inkább a rosszabbik esetre készülj fel!

2011. dec. 15. 10:20
 29/38 anonim ***** válasza:
Lányok csak pozitívan!!!!!Nekem más témában ugyan de nagyon sokat segített már a pozitív, optimista szemlélet. Szívből sajnállak titeket, akiknek sajnos nem sikerült, de higgyetek benne, hogy legközelebb sikerülni fog!!!!!!Úgy is lesz! Mindenkinek babás, boldog jövőt kívánok!!!!! Egyébként nekem sincs még szívhang, mondjuk nekem még nagyon pici 12mm-es petezsákom van és 5hét 6 napos vagyok de mikor dokinál voltam, akkor a gép szerint 5hét 4 voltam, naptár szerint 6hét 1napos. Szóval nem tudom, de én 20-ára vissza vagyok rendelve és azt mondta a doki, hogy egyáltalán ne idegeskedjek mert lesz szívhang, csak még picike nagyon a dolog. Én nem is idegeskedek, mert úgy állok a dolgokhoz, hogy 1. a doki bíztatott és én hiszek neki, mert nagyon jó orvos, 2. most az miért lenne jobb, ha sorra gondolnám a rossz lehetőségeket, ha az lenne akkor most itthon keseregve, aggódva úgysem tudnék mit csinálni, szóval könnyebb ha csak szépre gondolok. 3. én úgy próbálok gondolkodni, hogy az az átlagos, hogy megjön a szívhang, és én miért ne tartoznék az átlagba. Ha ezeket én mind végiggondolom akkor mindig nyugodt tudok maradni!puszi mindenkinek
2011. dec. 15. 10:24
 30/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam uh-gon és van már szívhang és 9hetes és 2napos terhes vagyok!

2012. jan. 4. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!