Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek későn van a peteérése...

Akiknek későn van a peteérése és sikerült a baba, mikortól volt szívhang?

Figyelt kérdés
Gondolom akkor nem a 6., 7. héten hanem később. Én a ciklusom 18. napján voltam uh-n és akkor egy szép 17mm-es tüszőt látott az orvos és azt mondta ez pár napon belül megreped. Hááát, most nem jött meg és lett pozitív tesztem is. Hétfőn megyek 6.hetesen dokihoz. De akkor én nem is 6 hetes vagyok hanem fiatalabb? Mert később volt pé? Gondolom nem lesz még szívhang.
2011. szept. 8. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 20. napon volt pé-m mikor már a teszt mutatta mentem is orvoshoz hisz gyógyszerrel sikerült. És egyébként tutira mentem hisz kért vérvizsgálatot.:) de simán a mensitől számolta mindig hány hetes vagyok. Voltam 4-7-9-hetesen UH de 7 hetes papíromra csak annyi volt írva, hogy szívhang sejthető a 9 hetesen már rajta volt hogy jó szívhang. Ennek 2 éve….

Gratulálok a babához:)

2011. szept. 8. 14:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm. Így most nyugodtabban megyek majd uh-ra. Sajnos volt már vetélésem évekkel ezelőtt és most hogy újra sikerült kicsit félek. De ezek szerint ha 6 hetesen vagy esetleg 7 hetesen sem lesz még szívhang akkor még lesz esélyem. Huhh... Már most jobb a kedvem. :) Mégegyszer köszönöm.
2011. szept. 8. 14:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Mivel az átlaghoz képest 1 héttel később volt ovud, így ne lepődj meg, ha 1 héttel mindig kisebb lesz a baba. Ha menszi szerint mész a 6. héten, akkor nem biztos, hogy lesz már szívhang, de ez nem azt jelenti, hogy valami gond van.
2011. szept. 8. 14:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Remélem hetekkel később már boldog és nyugodt kismama leszek azzal a tudattal, hogy van szívhang. Nehéz hetek ezek nekem, de nyugodt leszek. :)
2011. szept. 8. 14:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én ebben a cipőben vagyok most.Kedden voltam dokinál,6.héten vagyok és a doki üres petezsákot látott :( 1 hét múlva megyek újra.Próbálok nem elszomorodni,mert nekem 31 napos szabályos ciklusaim voltak,ami azt jelenti,hogy az átlagtól eltérően nekem később volt peteérésem,5 nappal később.Azt mondta mintha látna valamit,meg nem is..Jövő héten 7 hetesen nagyon remélem látunk is valamit és szívhang is lesz!!Szurkolok magunknak,majd írj!! :)
2011. szept. 8. 17:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon drukkolok neked. Én is próbálok nyugodt lenni. Mást nem tudok csinálni. Majd te is írd meg hogyan alakult.
2011. szept. 9. 07:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt még szeretném megkérdezni hogy neked ez az első terhességed? Nehezen jött össze?
2011. szept. 9. 07:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia,bocsi a késői reagálásért,utolsó vagyok,első baba lenne és 8 hónap után jött össze.Neked első?Mennyi idő után?Mi volt a dokinál?Én ugye holnap megyek.
2011. szept. 12. 18:32
 9/15 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem volt már egy terhességem de 10.héten megműtöttek mert nem maradt meg. Most tegnap a dokinál viszont képzeld jó hírt kaptam. 6+2hetes voltam tegnap és a hüvelyi UH-n láttam a szabályos petezsákot, benne a 3mm-es embrio és képzeld volt szívpulzálás!!! Annyira meglepődtem, hogy ilyen korán látni, hogy sírtam. Nagyon drukkolok neked és várom hogy megírd mi volt ma a dokinál. Egyébként a dokim azt mondta az sem lett volna baj ha most még nem láttunk volna pulzálást. Szerencsém volt. Viszont kaptam hüvelykúpot mert volt már vetélésem. Ja és nekünk 3 év után jött most össze. Gondolok ma rátok! :)
2011. szept. 13. 06:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia!Köszi,hogy gondoltál rám,de sajnos rossz hírt kaptam ma.22 mm-es petezsákom még mindig üres és 7 hetes vagyok :( Azt mondta a doki,hogy 1 hét múlva megint menjek vissza..Hát én ezt már nem bírom ki,úgyhogy holnap fogadott is egy maszek doki,megnézetem vele is..De neked meg nagyon gratulálok!!
2011. szept. 13. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!