Kinek volt már olyan hogy azt hitte nem volt a hónapban peteérése és mégis baba lett?
Nekem olyan volt, hogy azt hittem, hogy már vége van a peteérésemnek, amikor pont akkor az egyszer gumi nélkül csináltuk. Hát mint kiderült volt :)
23+5 hkm
clostys hónapom volt. az orvosom nem hivott vissza uh-ra. 10naptól ovuteszteltem de semmi. 15napon délelőtt elmentem magánba uhra máshoz.azt mondta, h nem lát igazán domináns tüszőt...na mondom ok majd legközelebb.
erre du aznap éreztem hasszurkát és pozitiv lett az ovutesztem is...hát monom lehet h tévedett a doki, hátha..és valóban, 20hetes kismama vagyok:)
Én másfél évig hőmérőztem, szabályosan, ugyanott mérve, ugyanabban az időben, ébredés után (fél órán belüli eltérések voltak csak), hüvelyben. Amikor teherbe estem, olyan volt a görbém, mint mint egy kifeszített zsinór. Tök egyenes. De elég sokszor volt ilyen a mérésem alatt, hogy sehova nem mozdult, akár volt peteérés akár nem, akár készült megjönni akár nem......
38hkm
Nekem olyan volt, hogy egy héttel előbb volt peteérésem, mint szokott lenni. Mondjuk én hőt nem mértem, én nyák alapján figyeltem. Így amikor teszteltem, már több mint 5 hetes voltam, én meg még vártam, hogy a 4 hét leteljen :)Ami persze már rég letelt!
Persze ezek mind utólag derültek ki, és állt össze a kép, pl. hogy miért volt az első teszten a két csík olyan erős, uh-n is nagyobbnak látták mindig, stb.
Abban a hónapban, amikor terhes lettem, végig összevissza ugrált a hőm, teljesen cikcakkos volt az egész görbe, ráadásul az ovuteszt is végig negatív volt.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!