Volt már úgy valaki hogy sokáig szedett fogamzásgátlót és utána nem volt peteérése? És utána mikor volt? Mikor jött össze a baba? 5 évig szedtem fogit.
Figyelt kérdés
Nekünk ez a második hónap hogy próbálkozunk és már ez is megfordult a fejembe mi van ha nincs is peteérésem.2009. júl. 14. 14:00
1/4 anonim válasza:
a barátnőm 10 évig szedett, amikor abbahagyta se ciklusa, se peteérése nem volt egy fél évig, aztán teherbe esett anélkül, hogy egyszer is menstruált volna... elkapták az első érett petesejtet :) elvileg, ha menstruálsz, akkor van peteérésed, de ha nincs, akkor is hamarabb rendeződik a ciklusod, tehát hamarosan lesz.
ha méred az ébredési hődet, akkor megtudod, hogy van-e peteérésed, nem mellesleg a doki is ezt fogja kérni...
2/4 anonim válasza:
Nekem. :( Én csak 1 évig szedtem, utána 11 hónapig nem mensiztem, a 12. hónapban sikerült a baba, de elvetéltem 9 hetesen. Azóta újra próbálkozunk már, de peteérésem nagyon ritkán van, 2-3 havonta... Többé biztosan nem szedek fogit, ez 1000000000%.
3/4 anonim válasza:
Én 10 évig szedtem a bogyót, amikor abbahagytam, mindig megjött rendesen, tehát gondolom, peteérésem is volt. Ennek már 3 éve, azóta nem is védekeztünk, de csak most jön a baba.
4/4 anonim válasza:
Én 4évig szedtem bogyót aztán 3havonta jött meg...de nem volt peteérésem,voltam dokinál,ő mondta,adott clostilt attól se lett peteérés...csak depresszió,most eltelt 1.5 év és beállt 28napra a ciklusom magától,az ovulációs teszt is pozitív lett...és nem jött meg....reménykedek de a teszt sajnos így 16nappal a peteérés után negatív:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!