1 hete késik a menzeszem, ma pici barnás pecsételés volt. Vajon baba? Nem szedek fogamzásgátlót 2 hónapja.
Őszinte leszek: ha a teszt negativ - kevés annak az esélye, hogy terhes legyél. A fogamzásgátló abbahagyása előbb vagy utóbb hormonzavart okoz, tehát késhet.
Amikor megjön - nem szoktál barnázni?
Köszönöm a válaszod!
Nem, eddig még sosem barnáztam.. fogamzásgátló szedése előtt sem (4 évig szedtem). Abban bízom, hogy nem is akkor kellett volna megjönnie, amikorra számoltam, hanem később eleve(pl. ma) és ezért nem mutatta ki még a teszt...
figyi amíg nem jön meg semmi nincs veszve. de nem szabad semmibe bele élni magad, ilyenkor tényleg csak az idő segít (ami a legidegőrlőbb, tudom)
egy barinőmnek második hónapja késett, és mégse baba volt a dologban (sajnos) most kapott gyógyszert ami meghozza neki, de
egy barinőmnek késett 4 napot csinált tesztet negatív lett, és szomorú, de csak nem jött meg neki rá 5 napra csinált egy tesztet egyből pozitív ma már 7 hónapos kis kijájlánya van:D
szóval megy a drukk!!!
Köszönöm a válaszod!
Hát igen, mára megjött nagy görcsök közepette... remélem akkor már visszaállok, kiürül szépen... neked mennyi időbe telt, még "normális" lett? Összejött a baba? Ha igen, gratulálok, ha nem, szívből kivánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!
Szia! 00:41-es vagyok. A második hónapban késett, 33 napra jött meg a 28 helyett. És ezzel be is állt, következő hónapban is 33. napra jött meg és utána is, és azután is...
Sajnos még nem jött össze a baba, 6 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!