Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek későn van a peteérése...

Akiknek későn van a peteérése és sikerült a baba, mikortól volt szívhang?

Figyelt kérdés
Gondolom akkor nem a 6., 7. héten hanem később. Én a ciklusom 18. napján voltam uh-n és akkor egy szép 17mm-es tüszőt látott az orvos és azt mondta ez pár napon belül megreped. Hááát, most nem jött meg és lett pozitív tesztem is. Hétfőn megyek 6.hetesen dokihoz. De akkor én nem is 6 hetes vagyok hanem fiatalabb? Mert később volt pé? Gondolom nem lesz még szívhang.
2011. szept. 8. 11:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért én még drukkolok. Hátha. Én meg sajnos elkezdtem vérezni kedden késő este. Másnap reggel férjem rohant velem a klinikára. Megnéztek UH-n. Embryo nőtt petezsákkal együtt és hallottam a szívverését is de a petezsák mögött lett egy vérömleny ahonnan vérzek. Kaptam gyógyszereket és feküdnöm kell non-stop. Csak pisilni kelhetek fel. Nem megy simán de reménykedek. Két hét múlva megnéznek megint UH-n hogy van e még fejlődő embryo. Addig meg nyugi és fekszem.
2011. szept. 15. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
jaj nagyon remélem,hogy nem lesz semmi baj,szurkolok,hogy megmaradjon!!én meg nem vártam meg az 1 hetet,elmentem magándokihoz aki 23 mm-es petezsákban 4 mm-es embriót látott és gyenge szívpulzálással.A papíromon a 8.héten járok,de én tudom,hogy később fogant és a 7.héten vagyok.Most aggódhatok a gyenge szívverés miatt..
2011. szept. 15. 12:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon örülök neked. Majd erősödik az a szívverés, csak nyugi. Nekem szerdán 4,8 mm volt az embryo és jó volt a szívverése. Azt írták a papíromra hogy jó életjelenségek. Ezzel biztatom magamat. Két hét múlva remélem még nagyobb és erősebb lesz és ez a ronda hematoma felszívódik. Képzeld már csak barnázgatok és azt is csak keveset. Használ a fekvés és a gyógyszerek. Nagyon drukkolok magunknak. Még így ismeretlenül is annyira sokat gondolok rátok!!! :) Te mikor mész következőre?
2011. szept. 16. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:
na örülök :) nálad már minden rendben lesz :) szerdán megyek legközelebb,addig még "1 év" :)
2011. szept. 16. 13:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Én csak 28-án megyek újra vizsgálatra. Kész örökkévalóság addig. Nehéz,hogy addig csak fekhetek, de bármit megtennék, hogy baba legyen a végeredmény. Olvasok, tv-zek, alszom, .... Szerdán hajrá nektek!!! :)
2011. szept. 17. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!