Mit csináljak? Szeretném kikérni a véleményeteket!
Nézd, sok mindent nem tudsz csinálni. Továbbra is méred a hődet és vársz. E-vitamint szedhetnétek mind a ketten, neked a nyálhártyádat erősíti, a férjednek javít a spermaminőségén.
Mondjuk ez az én véleményem, ahogy ismerem magam én több mint két év sikertelenség után, tuti lombikoznék!
Sziasztok! Először is köszönöm a válaszaitokat! Igen, nálunk is felajánlották az inszeminációt, mondván akkor biztos sikerül. De mi van ha nem? Igazából ezen megy a vicilálás, hogy várjunk még vagy kezdjük el?! A férjem az este azt mondta hogy ezt az évet még várjuk meg, ő kitartóbb mint én. Én már nagyon türelmetlen vagyok sajnos. Én 28, a férjem 31 éves és én még 30 előtt szeretnék szülni.
Mint már írtam sok mindent kipróbáltunk. Szedtünk már mindketten e-vitamint, Maca Vibe-t, a férjem FER14-et is, én barátcserjét, palástfű-és cikcafark teát, gravidát, folsavat, magne B6-ot, ultrogestant.
A rágörcsöléses dumától meg a falra mászok. Én nem érzem úgy hogy rágörcsölök, de az ember most vagy akar gyereket vagy nem. Kicsit akarni szerintem nem lehet.
3. vagyok! Én nem bántani akarom a férjed, de mire vár? Több,mint két éve próbálkoztok. Lehet,hogy lombikkal már régen terhes lennél. Barátnőmék is két évig próbálkoztak, első lombik sikeres. Egy idős terhesek vagyunk!
Nem tök mindegy,hogy hogy fogant az a gyerek? A lényeg,hogy legyen! Az ismerősi körömben van egy pár, már inkább 40-hez közel,mint 30-hoz. Lassan 10 éve próbálkoznak, de lombikon még nem voltak. Inkább mennek mindenféle sámánhoz, akupunktúrára. Lehet,hogy lombikkal már 3 gyerekük lenne. Mindig elgondolkodom,hogy valóban akarnak-e gyereket. Ha nekem azt mondanák,hogy egy évig minden nap mondjuk kórházban kell lennem ahhoz, hogy minél hamarabb terhes legyek, Isten bizony megtenném. Bármit!
A rágörcsölés dologgal egyetértek. Bár szerencsére nekem nem nagyon kellett, de én is úgy gondolom,hogy aki nagyon akar,az nem tud másra gondolni.
Harmadiknak gratulálok a babához és szép babavárós hónapokat kívánok!
Másodiknak pedig köszönöm és én is ugyanezeket kívánom neked, minél hamarabb! :-)
Írjatok még!
Elnézést, ha már ismered, de én csak ezt tudom ajánlani, mert nekünk ez segített az utolsó lombikunknál, ezért ajánlom mindenkinek.
www.gyorgytea.hu
Babaváró tearendszer
Mielőbbi babásodást!
22+3 hkm
Köszönöm sumergo! Igen hallottam már róla, de még nem próbáltuk. Lehet itt az ideje! :-)
Gratulálok a babához, és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!