Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményeteket szeretném...

Véleményeteket szeretném kérni! Ma voltam nőgyógyásznál és nem volt szívhang! Kb 8hetes lehetek vagy kevesebb?

Figyelt kérdés

Október 17-én volt meg utoljára de nekem rendszertelen a menszeszem.Szombaton reggel kezdődtek a rosszul léteim és minden nap hányinger,szédülés,fáradékonyság van!Hétfőn csináltam tesztet egyet reggel és délelőtt megint egyet és mind a 2pozitív volt!Tegnap még egyet csináltam az is pozitív lett!Ma voltam nőgyógyásznál ahol az uh az alábbiakat adta:

Uterusban 22.4mm-es petezsák,szikhólyag,embriócsomó látható.Szívműködés még nem ítélhető meg!Diagnózisnak azt írta:fenyegető vetélés!Január 4.-én kell menjek uh-ra!Szerintetek megmarad a baba?Vagy lehet még szívhangja?Válaszokat előre is köszönöm!

2011. dec. 14. 17:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Nekem sem szabálytalan a menzeszem, júli 10.én volt meg utoljára,de az ultrahang szerint júli 18 körül fogant a baba,tehát már én is 22 hetes lennék,de mindegyik uh-on egy héttel kisebb a baba,tehát most 21 hetes vagyok.Ne aggódj,lesz ott szívhang!Csak pozitívan,és menj egy hét múlva másik dokihoz!

De addig is ne stresszelj,mert az rosszabb.

2011. dec. 14. 19:06
 12/38 anonim ***** válasza:

Lehet még szívhang simán!!

1 hét múlva próbálj meg elmenni egy másik uh-ra, másik dokihoz!

Nem lesz semmi baj!!

2011. dec. 14. 19:09
 13/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már 2-3hónapja szedek vitamint igaz nem terhes vitamint de abban is minden megvan ami fontos!Nem idegeskedek már az sem tesz jót a babának!Szerintem is ahogy írtátok később fogant meg!Az a baj,hogy január 4-nél előbb nem kapok időpontot!Magán dokinál meg nincs uh!Szerencsére eddig görcsölés nincs csak szurkálást érzek a petefészeknél!Vérzés nincs szerencsére!Remélem megmarad a baba és lesz szívhang!6éve próbálkozunk és végre sikerült!
2011. dec. 14. 19:41
 14/38 anonim ***** válasza:
Jajj figyu, szerintem most nagyon meg foglak nyugtatni! Nekem is ugyanez van a papíromra írva. Viszont nekem azt mondta a doki, hogy meg ne ijedjek, mert az ilyen korai terhességnél még sajnos ezt kötelező ráírni a papírra, de ez nem azt jelenti, h bármi baj is lenne, csak ez egy kötelező zsargon. azt mondta, hogy amig szikhólyag van addig nem lehet megállapítani a szívhangot, csak miután az leválik. Ez nem azt jelenti, hogy bármi rendellenesség lenne, csak mivel még nagyon kicsi az embriónk és nincs szikhólyagban van, ezért még nincs szívhang. De tuti lesz én ezért egyáltalán nem is aggódok és te sem aggódnál, ha a dokid normálisan elmagyarázta volna amit leírt. Szóval megmarad a babód csak még nagyon pici. Ne aggódj! Én ebben biztos vagyok!
2011. dec. 14. 20:35
 15/38 anonim ***** válasza:

Tavaly jan. 29-e volt az utolsó menseszem első napja, voltam dokinál márc.13-án 6-7 hetes voltam akkor,nálam volt szívhang.

De barátnőmnél valamiért csak a 9. hét elején "vette észre"

Nyugodj meg!!!!!!!!!

2011. dec. 14. 20:38
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért írjátok, h 5-6 hetes a kérdező. Mert ha okt 17 az utolsó mensi első napja, akkor már 8 hetes. De ettől függetlenül még lehet 1 hét múlva szívhang. Én is elmennék uh ra, főleg így ünnepek előtt.
2011. dec. 14. 20:43
 17/38 anonim ***** válasza:
Nem is fontos a heteket nézni. Nekem tegnap azt mondta a doki, hogy az ultrahang akkor tudja majd kimutatni a szívhangot, amikor leválik a szikhólyag. Ezért van az, hogy valakinek 6 hetesen már van szívhangja, másnál meg csak 9 hetesen. Amíg a szikhólyag ott van addig teljesen normális, hogy nincs szívhang. Várni kell csak, de nincs semmi baj.
2011. dec. 14. 20:54
 18/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi válaszokat!Amúgy az baj ha szurkálást érzek az alhasomnál?

Megnyugodtam!Nem idegeskedek!Januárnál előbb nem kapok időpontot megmondta a doki nekem!Ünnepekre hivatkoznak!Lehet,hogy azért mondta a doki,hogy január 4-én menjek mert akkor már kellene lennie szívhangnak!Bizom benne hogy lesz szívhang!Annyira vártuk már a párommal a babát!Nem szeretném elveszíteni!Melyik terhes vitamint érdemes szedni?Most jelenleg a dm-ben lehet kapni A-Z ig multivitamint!Azt szedem már rég óta!Kb 2hónapja szedem!De gondolom terhes vitamint kellene szedni?

2011. dec. 14. 21:48
 19/38 anonim ***** válasza:
Olyan vitamint szedjel, amiben jod is van, nagyon fontos majd a a baba idegrendszerenek. Pl Elevitben nincs. Nezz utana melyik terhesvitaminban van. Amugy nagyjabol egyformak, csak nemelyikbn nincs jod.
2011. dec. 14. 22:20
 20/38 anonim ***** válasza:

A sima vitaminokban nincs annyi folsav, mint a terhes vitaminokban. A folsav az első hetekben a legfontosabb, érdemes lenne beszerezni terhes vitamint, vagy legalább sima folsavat és azt szedni a multivitamin mellé.

És én a helyedben felhívnék egy magánrendelőt ahol van UH és elmennék megnézetni a jövő héten. Értem, hogy a dokid nem ad előbb időpontot de mehetsz máshova is.

2011. dec. 14. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!