Véleményeteket szeretném kérni! Ma voltam nőgyógyásznál és nem volt szívhang! Kb 8hetes lehetek vagy kevesebb?
Október 17-én volt meg utoljára de nekem rendszertelen a menszeszem.Szombaton reggel kezdődtek a rosszul léteim és minden nap hányinger,szédülés,fáradékonyság van!Hétfőn csináltam tesztet egyet reggel és délelőtt megint egyet és mind a 2pozitív volt!Tegnap még egyet csináltam az is pozitív lett!Ma voltam nőgyógyásznál ahol az uh az alábbiakat adta:
Uterusban 22.4mm-es petezsák,szikhólyag,embriócsomó látható.Szívműködés még nem ítélhető meg!Diagnózisnak azt írta:fenyegető vetélés!Január 4.-én kell menjek uh-ra!Szerintetek megmarad a baba?Vagy lehet még szívhangja?Válaszokat előre is köszönöm!
Nekem sem szabálytalan a menzeszem, júli 10.én volt meg utoljára,de az ultrahang szerint júli 18 körül fogant a baba,tehát már én is 22 hetes lennék,de mindegyik uh-on egy héttel kisebb a baba,tehát most 21 hetes vagyok.Ne aggódj,lesz ott szívhang!Csak pozitívan,és menj egy hét múlva másik dokihoz!
De addig is ne stresszelj,mert az rosszabb.
Lehet még szívhang simán!!
1 hét múlva próbálj meg elmenni egy másik uh-ra, másik dokihoz!
Nem lesz semmi baj!!
Tavaly jan. 29-e volt az utolsó menseszem első napja, voltam dokinál márc.13-án 6-7 hetes voltam akkor,nálam volt szívhang.
De barátnőmnél valamiért csak a 9. hét elején "vette észre"
Nyugodj meg!!!!!!!!!
Köszönöm a többi válaszokat!Amúgy az baj ha szurkálást érzek az alhasomnál?
Megnyugodtam!Nem idegeskedek!Januárnál előbb nem kapok időpontot megmondta a doki nekem!Ünnepekre hivatkoznak!Lehet,hogy azért mondta a doki,hogy január 4-én menjek mert akkor már kellene lennie szívhangnak!Bizom benne hogy lesz szívhang!Annyira vártuk már a párommal a babát!Nem szeretném elveszíteni!Melyik terhes vitamint érdemes szedni?Most jelenleg a dm-ben lehet kapni A-Z ig multivitamint!Azt szedem már rég óta!Kb 2hónapja szedem!De gondolom terhes vitamint kellene szedni?
A sima vitaminokban nincs annyi folsav, mint a terhes vitaminokban. A folsav az első hetekben a legfontosabb, érdemes lenne beszerezni terhes vitamint, vagy legalább sima folsavat és azt szedni a multivitamin mellé.
És én a helyedben felhívnék egy magánrendelőt ahol van UH és elmennék megnézetni a jövő héten. Értem, hogy a dokid nem ad előbb időpontot de mehetsz máshova is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!