Segtíség! Lehetek terhes? Nagyon fontos lent részletezem!
Figyelt kérdés
Utóljára a menszeszem október 31.én jött meg,tartott november 5.ig,de október elején 4.én még meg volt,utána megint 31.én szinte 2szer volt meg a menszeszem októberben,és nekem 28 naponta vagy 29 naponta jön meg,és most november végén kellett volna megjöjjön 27 vagy 28án,és már 6.napja késik:( november 5. óta 6szor voltunk együtt a barátommal,és mindig ki vette 4másodperccel mielött elment volna,szóval megszakítással védekeztünk,én nem tudok róla hogy bennem maradt volna egy pici is,3napja csinaltam 2tesztet mind 2 negatív lett,itt vagyok németben már 7hónapja sajnos nem tudok menni orvoshoz,mivel a szüleimnek nem mondhatom el,de a barátom azt mondta,ha mégsem jön meg,és ma csinálok egy tesztet újra,akkor holnap ad valami gyógyszert amivel a gyerek elmegy tölem ha mégis terhes vagyok,de ha negativat mutat ki akor is beveszem a tablettát,nagyon stresszes és ideges vagyok,kb.1hete lehet ezért sem jön meg,fáj a hátam alsó része,és a hasam alatt enyhén,nem úgy ahogy szokott...ti mit szóltok? szerintetek a gyogyszerrel elmegy a gyerek tölem kaparás nélkül?! mivel a barátom uncsija itt németben valami családi orvos,és ö ki ir valami gyogyszert amit a baratom ki vesz nekem...pff sok minden tortent velem az utobbi 1hetben,kiderult hogy felesege es 3gyereke van a baratomnak,es ott akartam hagyni de rimankodott es sirt is hogy nagyon szeret,es nem hagytam el...ö arab (kurdi)...jol meghazuttolt és bajt csinalt most nekem :(:(:(2011. dec. 3. 12:28
51/57 anonim válasza:
szia.hova valosi vagy ROMANIABAN?
52/57 A kérdező kommentje:
Koloxzsvarrol vagyok ,miert?
2011. dec. 5. 17:31
53/57 A kérdező kommentje:
bocsi ,Kolozsvar akart lenni :)
2011. dec. 5. 17:31
54/57 anonim válasza:
en szatmarol vagyok! din satu mare!
56/57 A kérdező kommentje:
:) csak az a kár ,hogy nem irja a neveteket :P
2011. dec. 9. 18:05
57/57 anonim válasza:
szia! leci aki irta hogy Szovatarol valo,leci ird mar meg hogy mennyibe megyen most a kezeles ott szovatan a teherbeesessel kapcsolatba!? koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!