Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segtíség! Lehetek terhes?...

Segtíség! Lehetek terhes? Nagyon fontos lent részletezem!

Figyelt kérdés
Utóljára a menszeszem október 31.én jött meg,tartott november 5.ig,de október elején 4.én még meg volt,utána megint 31.én szinte 2szer volt meg a menszeszem októberben,és nekem 28 naponta vagy 29 naponta jön meg,és most november végén kellett volna megjöjjön 27 vagy 28án,és már 6.napja késik:( november 5. óta 6szor voltunk együtt a barátommal,és mindig ki vette 4másodperccel mielött elment volna,szóval megszakítással védekeztünk,én nem tudok róla hogy bennem maradt volna egy pici is,3napja csinaltam 2tesztet mind 2 negatív lett,itt vagyok németben már 7hónapja sajnos nem tudok menni orvoshoz,mivel a szüleimnek nem mondhatom el,de a barátom azt mondta,ha mégsem jön meg,és ma csinálok egy tesztet újra,akkor holnap ad valami gyógyszert amivel a gyerek elmegy tölem ha mégis terhes vagyok,de ha negativat mutat ki akor is beveszem a tablettát,nagyon stresszes és ideges vagyok,kb.1hete lehet ezért sem jön meg,fáj a hátam alsó része,és a hasam alatt enyhén,nem úgy ahogy szokott...ti mit szóltok? szerintetek a gyogyszerrel elmegy a gyerek tölem kaparás nélkül?! mivel a barátom uncsija itt németben valami családi orvos,és ö ki ir valami gyogyszert amit a baratom ki vesz nekem...pff sok minden tortent velem az utobbi 1hetben,kiderult hogy felesege es 3gyereke van a baratomnak,es ott akartam hagyni de rimankodott es sirt is hogy nagyon szeret,es nem hagytam el...ö arab (kurdi)...jol meghazuttolt és bajt csinalt most nekem :(:(:(
2011. dec. 3. 12:28
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
98%

Nyugodtan le lehet pontozni...

Szóval, ha ennyi eszed van, mint ami a leírtak tartalmából és stílusából látszik, meg is érdemled amiben vagy.

A megszakítás NEM védekezés. Edd csak meg azt ki tudja milyen összetételű és hatású tablettát, hátha ezek után soha többé nem is lehet gyereked.

Még akkor se, ha esetleg kinő az agyad, és valami becsületes, halványabb kiadású pasival hoz össze a sors, és értelme is lenne az egésznek.

Nem tudlak sajnálni, ne haragudj.

2011. dec. 3. 12:33
 2/57 anonim ***** válasza:
100%

"mindig ki vette 4másodperccel mielött elment volna"-ez tetszik:)

A gyerek érdekében mondom, hogy remélem hogy nem vagy terhes!

2011. dec. 3. 12:40
 3/57 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg képes vagy beszedni valami xart, ami abortálja a gyereked, magyarán megöli a testeden belül a magzatot?!?!

Főleg, ha nem is tudod biztosan, hogy szükséged van-e rá?!

Ba+, hát miért nem mész el nőgyógyászhoz, aki megvizsgál?!?!

Elnézve ezeket a népségeket, meg ahogy írod, a pasi az a klasszikus közel-keleti kur.vapecér lehet: esetleg azért vérzel össze-vissza, meg azért fáj a hasad, mert összeszedtél valami egzotikus kis nemibetegséget.

Sokat fog rajta segíteni, ha még abortusztablettát is bekapsz mellé.

Ami nem ugyanaz, mint az esemény utáni, ami a beágyazódást akadályozza meg.

Az abortusztabletta a már beágyazódott, megtapadt magzatot hajtja el.

Szóval gratula!

Egy nemibeteg gyerekgyilkossal társalgok éppen.

2011. dec. 3. 12:42
 4/57 A kérdező kommentje:
hat sajnos ez van...ossze vagyok zavarodva
2011. dec. 3. 12:46
 5/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha 6 nap késés után is negatív a teszt, akkor szerintem "csak" késik, és nem vagy terhes. A megszakítás pedig nem megfelelő védekezés akkor sem, ha időben kiveszi, mert az előváladék is tartalmazhat spermiumot, az pedig aktus közben jön ki. Szóval ha nem is vagy terhes még, ha így folytatjátok, az elkövetkezendő hónapokban lehetsz az. Válassz jobb megoldást a védekezésre.

Ilyen "ki tudja milyen" tablettát meg ne vegyél be csak úgy, főleg ha abban sem vagy biztos, hogy egyáltalán tényleg terhes vagy-e vagy sem, főleg, hogy a teszt azt mutatja, hogy nem. Komolyabb következményei lehetnek, mint annak, hogy a szüleid esetleg megtudják...

Mielőtt elkezdesz nemi életet élni, kicsit nőjj fel. Összejössz ilyen jött ment hazudozókkal, akik ahelyett, hogy vállalnák a felelősséget inkább tabival tömne, csak nehogy kiderüljön hogy esetleg teherbe ejtett, te meg csak asszisztálsz hozzá. Gratulálok!

2011. dec. 3. 12:47
 6/57 anonim ***** válasza:
100%

"itt vagyok németben már 7hónapja sajnos nem tudok menni orvoshoz,mivel a szüleimnek nem mondhatom el,"

Mennyi idős vagy,hogy nem mondhatod el a szüleidnek és nélkülük nem mehetsz orvoshoz?????

2011. dec. 3. 12:48
 7/57 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok...
2011. dec. 3. 12:50
 8/57 Alinaaa ***** válasza:

A sz@rt, ilyen nincs, de ha mégis te nagyon hülye vagy.

Komolyan bevennél valamit? meddig tart orvoshoz Könyörgött?3 gyerekkel?

Én nem értelek...

2011. dec. 3. 12:50
 9/57 A kérdező kommentje:
alina ,a felesege irakba van a 3gyerekkel,csak en megtudtam az egyik baratjatol hogy csalados ember,de allitolag mar nincsenek egyutt 1eve...
2011. dec. 3. 12:53
 10/57 Alinaaa ***** válasza:
100%

Most olvasom 17 vagy, mennyi idős a dr8ga 3 gyerekes apuka?

Figyelj, menj ma ügyeletre, kötelesek bevenni, mond fáj a hasad, görcsölsz, kivizsgálnak és ha terhes vagy úgyis szólnak.

Ha nem-hagyd el a pasit és a következő pasiddal- aki szerintem legyen veled egyidős- védekezz:tabival, óvszerrel csak ne megszakítással.

17 voltam amikor szültem higgy nekem, tudom miről beszélek. Ha így folytatod pedig ám baba lesz.

Amúgy ha negat a teszt talán nem vagy az.

de azért próbálj ügyeletre menni-ott kötelesek megvizsgálni(anyudék fülébe jut, megmondod, hogy csak fájt a hasad elmentél).

2011. dec. 3. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!