Normális hogy menstruálok 4.5 hó után? Ki menstruált szopi alatt és mikor apadt el? Részletezem lent
a kisfiam anyatejes és tápszeres.jo súlyban van.9 kg és 65 cm körül van.ma reggel megjött és azt halottam elapadhatok ezek után.
igen.nem mellékes este nem szoptatok.este 8kor utoljára és reggel 5kor -v 6-van ismét szopi.
Nekem is 4,5 hónapra jött meg. Az én babám csak anyatejes volt. Most 9 hónapos és még mindig szoptatom, 6 hónapos korig csak anyatejet kapott. Szóval nem apadt el a tejem :)
Az első két mensinél fejnem kellett mert nem annyira akarta inni a tejet, azt mondják más az íze. De aztán hozzászokott. Most már észre sem veszi :)
Lehet, hogy azért mondják, h elapad, mivel ha nem issza a baba a fura íz miatt akkor tényleg elapadhat. Ha nálatok is ez van akkor fejjél te is és biztos megmarad :)
3hónapos volt a kicsim mikor újra megjött. Azóta is szoptatok , most 1 éves.
Előfordulhat hogy többet kér azokon a napokon, mert én úgy olvastam, változhat az összetétele, legalábbis a lányom többször kért.
20 hónappja szoptatok (6 hónapig csak anytejet kapott a lányom)és 3,5 hónapos kora óta menstruálok rendszeresen.
Nem ettől fogsz elapadni, hanem attól, ha nem szoptatsz.
A fiam 6 hónapos korától csak reggel és este szopott, mégis csak 21 hónaposan választotta el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!