Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segtíség! Lehetek terhes?...

Segtíség! Lehetek terhes? Nagyon fontos lent részletezem!

Figyelt kérdés
Utóljára a menszeszem október 31.én jött meg,tartott november 5.ig,de október elején 4.én még meg volt,utána megint 31.én szinte 2szer volt meg a menszeszem októberben,és nekem 28 naponta vagy 29 naponta jön meg,és most november végén kellett volna megjöjjön 27 vagy 28án,és már 6.napja késik:( november 5. óta 6szor voltunk együtt a barátommal,és mindig ki vette 4másodperccel mielött elment volna,szóval megszakítással védekeztünk,én nem tudok róla hogy bennem maradt volna egy pici is,3napja csinaltam 2tesztet mind 2 negatív lett,itt vagyok németben már 7hónapja sajnos nem tudok menni orvoshoz,mivel a szüleimnek nem mondhatom el,de a barátom azt mondta,ha mégsem jön meg,és ma csinálok egy tesztet újra,akkor holnap ad valami gyógyszert amivel a gyerek elmegy tölem ha mégis terhes vagyok,de ha negativat mutat ki akor is beveszem a tablettát,nagyon stresszes és ideges vagyok,kb.1hete lehet ezért sem jön meg,fáj a hátam alsó része,és a hasam alatt enyhén,nem úgy ahogy szokott...ti mit szóltok? szerintetek a gyogyszerrel elmegy a gyerek tölem kaparás nélkül?! mivel a barátom uncsija itt németben valami családi orvos,és ö ki ir valami gyogyszert amit a baratom ki vesz nekem...pff sok minden tortent velem az utobbi 1hetben,kiderult hogy felesege es 3gyereke van a baratomnak,es ott akartam hagyni de rimankodott es sirt is hogy nagyon szeret,es nem hagytam el...ö arab (kurdi)...jol meghazuttolt és bajt csinalt most nekem :(:(:(
2011. dec. 3. 12:28
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
nincs miert kamuzzak!!! sajnos igy van,ez van,es nem kivanom ezt az erzest az ellensegeimnek sem,meg persze senkinek...van jobb dolgom is kamuzas helyett,barcsak kamu lenne
2011. dec. 3. 13:48
 32/57 anonim ***** válasza:
Doki.
2011. dec. 3. 13:50
 33/57 A kérdező kommentje:
az lessz...
2011. dec. 3. 13:51
 34/57 anonim ***** válasza:

Ha utoljára október 31-én volt meg, akkor már 5 hetes terhes lennél. Kimutatná már a teszt, így ha negatív, akkor valószínű nem vagy terhes.

Ami engem megdöbbent, hogy tényleg olyan elképesztően buta vagy, hogy bevennél valami ismeretlen tablettát, ami elhajt egy olyan terhességet, amiben nem is vagy biztos?

Könyörgöm, 17 vagy, ennél lehetne több eszed.

Egy ilyen tabletta nem olyan mint az algopiryn, amit beveszel ha fáj a fejed, aztán már el is múlik.

Szedd már össze magad, és a saját érdekedben először azt derítsd már ki, vajon van-e baba!

2011. dec. 3. 13:52
 35/57 anonim ***** válasza:
Akkor meg hazajössz kivizsgáltatod magad és ha minden ok visszamész.Ennyi.
2011. dec. 3. 13:52
 36/57 A kérdező kommentje:
ertem...
2011. dec. 3. 14:01
 37/57 anonim ***** válasza:
Valamiért esetleg nem jöhetsz haza kedves kérdező?
2011. dec. 3. 14:07
 38/57 anonim ***** válasza:
kamu vagy nem kamu, én mindig agyf@szt akarok kapni, amikor meglátom leírva azt, hogy menSZESZ...
2011. dec. 3. 14:12
 39/57 A kérdező kommentje:
gondoltam mar ra,es ha nagyon akarnam hazamehetnek...de akkor a szuleimnek az allasa befellegzene...mivel a hataron nem tudok atmenni,mert roman vagyok,romaniaban szulettem,de a magyar az anyanyelvem,amellett a romant is perfekt beszelem
2011. dec. 3. 14:14
 40/57 anonim ***** válasza:
Szerintem most nem a menSZESZ-en van a hangsúly...
2011. dec. 3. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!