Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen lesz a 7. osztály?...

Milyen lesz a 7. osztály? Nagyon félek. Lent részletezem

Figyelt kérdés

1. Nem én vagyok az a gywerek aki felszerelésekről kérdezett

2. Szal az van, hogy aí tavaji év borzalmasra sikeredett, és idén mindenképpen 5..ösnek kell lennem az új tantárgyakból meg a régiekből is kül............................

a másik pedig hogy tavalyi jártam az igazgatónál, és beírt nekem, és ő lesz a fizika tanárom ettől is agyon parázok

a másik pedig hogy ti hogy bírtátok azt a rengeteg tanulnivalót???én már 6.ban is az öszeomlás szélén álltam év végén....

2010. aug. 2. 14:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem miért félnek sokan a hetedeik esetleg a nyolcadik osztálytól.

Semmi változás nem lesz,lesz 1-2 tantárgy ami kiesik és jön a kémia,fizika.

(amik tényleg nehezek már akinek)

Nem fogod észrevenni,hogy többet kell tanulni.

Ezt mondom én,aki sosem volt jó tanuló.

Viszont ha tényleg okos vagy nem fogod észrevenni.De ha csak bemagolod a dolgokat és nem érted akkor bizony nehéz lesz....

2010. aug. 2. 14:48
 2/34 anonim ***** válasza:
86%

Akkor még mi lesz a középiskolában, és később a főiskolán vagy egyetemen?:D

Csak annyit kérnek Tőled az iskolában, amennyit egy ennyi idős gyerektől el lehet várni. Ne utolsó pillanatra hagyd a tanulást, olvasd át 2x aztán mondd el magadnak, hogy mire emlékszel belőle. Ezután mégegyszer elismételheted az egészet, úgy, hogy nézed a tananyagot és figyeled, hogy mi maradt ki belőle. Vagy egy papírra írj le rövid megjegyezhető mondatokat, szavakat amiből tudni fogod, hogy mit kell elmondanod.

Sok sikert! :)

2010. aug. 2. 14:52
 3/34 anonim ***** válasza:
82%
Jah és elég mindig a lényeget tanulni, nem kell szóról- szóra bevágni az összes könyvet! Tudjál róla folyamatosan beszélni, írni valamennyit és nem lesz gond.
2010. aug. 2. 14:53
 4/34 A kérdező kommentje:

thxall

majdmegpróbálom...............

2010. aug. 2. 15:10
 5/34 anonim ***** válasza:
81%

na ne máár:D

nefélj.most megyek 8-ba,szóval én is túléltem,ráadásul egy nagyon erős suliban.

Sajnos tanulni kell,de a tanárok ilyenkor már elnézőbbek mivel nagyobbak vagytok.Az igazgatótól meg ne félj,mert nincs joga rosszabb jegyet adni mint amilyet érdemelsz.

Amúgy a tanulnivalókról még annyit,hogy

-adnak időt mindenre

-jobban jársz ha még aznap megtanulsz mindent mert máskor már nem emlékszel teljesen mindenre ezért lehet,hogy nem fogod teljesen érteni.[saját tapasztalatból mondom]

-ha nem értesz valamit azonnal kérdezz,mert akkor totál lemaradsz és annyi.:D

És tényleg ne félj,túll fogod élni.

amúgy a helyesírásod nem éppen a legjobb. tavaj,tavaly.:D hol pontos hol elipszilonossal írod:D

2010. aug. 2. 15:29
 6/34 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat kell tanulni mint a két új tantárgyat. Ha másnap órád lesz, előtte nézd át az anyagod, szánj rá egy fél órát vagy akár egy egészet!

Én most voltam 7.-es, így csináltam és kitűnő lettem :)

2010. aug. 2. 18:34
 7/34 anonim ***** válasza:

Nem kell félni, nem kell sokkal többet tanulni hatodikban.

Több órád lesz az új tantárgyakkal együtt. Én órán tanultam meg mindent, ezért otthon már nem kellett. Próbálj meg figyelni az órákon, és ha úgy érzed, nem sikerült megtanulni, nézd át párszor. Ez az igazgatós téma elég gáz, nagyon figyelj órán, mindig csinálj házit, tanulj, és nem lehet gond, meg fog szeretni. Viszont ha nem szeret, nagyon nehéz dolgod lesz, de kitartás.

Ja és a házit ne másold, ha nem tudod tökéletesen az adott anyagrészt, azzal is gyakorolsz, nem véletlenül adják fel:P Remélem tudtam segíteni:P Sok sikert és ne félj, mindenki túléli a hetedik osztályt, majd csak lesz valahogy:P

2010. aug. 2. 19:05
 8/34 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy én most megyek gimibe, de tisztán emlékszek a 7.es évemre:)

Mi voltunk az iskola réme...mindig a 8.A:)

És nem egy gyereknek volt igazgatója:) Osztály 90%-ának biztos:)

És érdekes, minket szerettek a legjobban, hibáink ellenére is:) Jó kis osztály voltunk:) A 7.osztály nekem annyira könnyű volt..Amit nehezeltem az a 3., és az 5. osztály..(törtek stb..) Nagyon nem szerettem. De szerencsére a 8 év alatt sosem süllyedtem 4,00 alá:)

Fizikáról, kémiáról annyit, hogy fizika rettentő könnyű lesz..részecskék stb.:) Imádtam:) 8.sokkal nehezebb:/ De biztos megbírkózol vele:) Azt kívánom hogy fel a fejjel, és sok szerencsét életed további során:):)

14/L

2010. aug. 2. 19:07
 9/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nem 2db hanem 4db új tantárgy lesz..
2010. aug. 2. 20:02
 10/34 anonim válasza:

Nekem rohadt szar volt a hetedik,pedig csak 1db négyesem lett.Az is fizikából -.-"

Igyekezz jól teljesíteni,mert EZ AZ ÉV MÁR BELESZÁMÍT A FELVÉTELIBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sok sikert

2010. aug. 2. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!