Milyen lesz a 7. osztály? Nagyon félek. Lent részletezem
1. Nem én vagyok az a gywerek aki felszerelésekről kérdezett
2. Szal az van, hogy aí tavaji év borzalmasra sikeredett, és idén mindenképpen 5..ösnek kell lennem az új tantárgyakból meg a régiekből is kül............................
a másik pedig hogy tavalyi jártam az igazgatónál, és beírt nekem, és ő lesz a fizika tanárom ettől is agyon parázok
a másik pedig hogy ti hogy bírtátok azt a rengeteg tanulnivalót???én már 6.ban is az öszeomlás szélén álltam év végén....
hát csak egy 1 tárgytól kell fosnod: - Fizika.
A mi fizikatanárunk kb 70 éves és sosem issza meg a kamillateáját. Szal érted hogy mondom. Biosz Kémia nagyon könnyű :D Föci meg csak ennyi: Gyűrődés vetődés, ötös!
6. osztályhoz képest sokkal többet kell tanulni, főleg fizikából ( én 3-as lettem 7.ben fizikából) mert az nagyon nehéz. Sok sikert kívánok 7. osztályra!!! Ja és az évvégi osztályzatok beleszámítanak a középiskolai felvételibe!
istenem mit kell félni a fizikától?meg sem kell érteni.csak elolvasod és megjegyzed a lényeget.nekünk volt a legttübb tanárunk de simán 4-es lettem két 2-es TZ-vel meg 1 3-assal és egy 4-essel.-.-"
föcitől kell félni,mert azt magolni kell.
Attól függ hogy melyik lesz neked nehezebb,hogy milyen beállítottságú vagy.Én pl.: eléggé reál beállítottságú vagyok tehát a fizika jól ment, a kémia is.A bioszt a tanár miatt utálom de a tanár meg szeret engem...dicséretes ötös lettem belőle(ugyanez volt a latinnál is XD)Csak a föci ment egy kicsit döcögősen mondjuk így is meg lett az ötös de nem sokon múlott...De azért valamit tanultam:...Az óceáni kőzetlemez alábukásával pacifikus hegységrendszer keletkezett.az alábukás miatt mélytengeri árok, és vulkánok alakultak ki.Ugyancsak az alábukás miatt gyakoriak a földrengések...XD Ennyi megragadt... De főleg az aranyköpéseiből tanultam...mert azok megragadnak...és sok volt belőle :)
Szóval ne nagyon félj majdcsak boldogulsz valahogy.De nagyon fontos, hogy ha nem érted azonnal kérdezz meg valakit(főleg fizika,kémia)ne az évvégi javításkor kezdj el tanulni.magyaráztam egy csomót év végén volt akinek a fél füzetet...hát,nem volt könnyű,nekem se,de főleg neki.
Ha nem érted a leckét,kérdezz meg nagyobb testvért (ha van), szülőt, osztálytársat, tanárt,az anyag pedig jobban megragad, ha magyarázod. Ültess le magad elé mit tudom én egy kismackót és magyarázd el neki az anyagot.Így te is tanulsz, és ő is...XD Ne másold a leckét, ha olyan a tanár, akkor inkább mond meg neki őszintén hogy nem érted az anyagot,már rögtön óra előtt,nehogy azt higgye hogy csalni akarsz, és akkor biztos megérti.(mondjuk a fizikatanár...:S)Ha többen nem értitek "fogjatok össze" és együtt szóljatok. Akkor már nem biztos hogy elég az ha mindenki maga próbálja megoldani mert lehet hogy nem mindenkinek van rá lehetősége.a tanárnak is érdeke,hogy belétekverje az anyagot,nektek is. A fizikához úgy állj hozzá hogy most megmutatod! Az első órától kezdve figyelj, tanulj, készülj, viselkedj jól ilyenek...
Majd írj hogy megy!
Sok sikert!!! :)
:) :) :) :) :)
13/L
Hehehe, nyugi. Most jön majd a fizika, kémia, biosz. Kösd fel a gatyádat, de nem lesz teljesíthetelen a feladat.
Mit gondolsz, középiskolában, egyetemen sokkal, de sokkal többet kell tanulni. Ez még ahhoz képest kispista.
én a 20:05 ös vagyok :) de am attol is függ hogy mien tanárt kapsz mi kémiára,bioszra,föcire,fizika nagyon hülye tanrokat kaptunk:S
kémia:nem tud magyarázni senkisem érti... ő felírja a táblára az anyagot.. elmagyarázza amit senkise hall( mert ezen az órn bármit lehet... nem ír be semmit ránk se szól hangosan annyi h abba haggya a magyarázást és leülmi meg tombolunk tovább.. :) különös h az egész oosztály 1es röpit írt... böcsnat volt 1 kettes meg egy 5ös.. de mind a 2nek a lába alatt volt a könyv...
fizika:ő nagyon jól magyaráz meg megmondja a kéréseket h mi lessz adogában de nem tudjuk megírni normálisan mert olyan hülyén fogalmaz meg dolgokat :O fülem ketéáll... meg nem úgy értékeli ahogy kéne..
föci: jajj úristen:S elkezd beszélni h vele mi történt meg 2 évvel ezelőtti történeteket elmesél.. persze h élvezzük mert nem tanulunk de a téma záróknál mindenkinek leesik az állah már ezt is vettük?:O és amikro mkiossz és: 1es,2es,2es,2es,3as,5ös,1es,2es,3as,4es,2es,1es .. akoor mi vagyunk a hibásak h miért nem tanulunk -.-"
A biosz tanár az meg : áááá :"D XD úgy beszél velünk mintha fogyatékosak lennénk,szótagolva lassan.. jjj XD már a faszom kivan vele XD meg mindent 5x mindig másképp elmagyaráz h biztosan megértsük.. de az a baj h senkit sem érdekel h hogy öklendezi visza a kaját a marha...ezért beszélgetünk rajzolunk,telózunk,levelezünk.. stb.stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!