Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen lesz a 7. osztály?...

Milyen lesz a 7. osztály? Nagyon félek. Lent részletezem

Figyelt kérdés

1. Nem én vagyok az a gywerek aki felszerelésekről kérdezett

2. Szal az van, hogy aí tavaji év borzalmasra sikeredett, és idén mindenképpen 5..ösnek kell lennem az új tantárgyakból meg a régiekből is kül............................

a másik pedig hogy tavalyi jártam az igazgatónál, és beírt nekem, és ő lesz a fizika tanárom ettől is agyon parázok

a másik pedig hogy ti hogy bírtátok azt a rengeteg tanulnivalót???én már 6.ban is az öszeomlás szélén álltam év végén....

2010. aug. 2. 14:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Én most voltam 7.-es és túléltem pedig a töritanár minden csak nem egyszerű eset. Ok nélkül pikkel rám. :S Egyébként félévkor 4,6 vtam évvégére pedig sikerült a földrajz 4-est kijavítani 5-ösre. Utolsó előtti órán kellet felelnem Angliából. Tehát így az évvégim 4,7 lett. A kémiáról meg a fizikáról annyit hogy a kémia nekem átlagba 4-5 volt de néha becsúszott egy hármas is. :S a fizika viszont álom volt a tanár nagyon kedves,simán rábeszéljük hogy még ne írjunk hanem inkább még gyakoroljunk pedig megmondta h köv óra doli. Mindent jól elmagyaráz. Elég sokszor írtunk de mindig elmondta a kérdéseket h mi lesz szal a jobb tanulók közül akik azért leülnek és megtanulják amit kell,majdnem mindnek 5-ös lett. Ahogy nekem is. :)

L/14

2010. aug. 2. 20:08
 12/34 anonim ***** válasza:
hidd el, csak nehezebb lesz. nincs mit finomítani rajta, én annyira örültem mikor 5 órám volt, és fél 1re hazaértem még ált. suliban, persze. most meg jó ha 4-re otthon vagyok :D ráérsz még gimiben összeomlani, végülis ha most mindent megtanulsz, nem lesz nehéz dolgod gimiben. ugyanazt tanulod majd, csak még több felesleges infót hozzáadnak.
2010. aug. 2. 21:59
 13/34 anonim ***** válasza:

Miért parázik mindenki a 7.-től? Én is most megyek hetedikbe, de szerintem semmi paráznivaló nincs benne..

Bemagolod amit be kell, aztán csókolom. Nem nagy ügy..

(Mondom ezt én, aki 2 percre nem bír leszakadni a gépről a tanulás kedvéért..)

2010. aug. 2. 22:54
 14/34 anonim ***** válasza:
Hetedik az jó :D én nagyon szerettem. A föci meg a biosz volt a kedvencem (most is az, föciből emelt érettségire készülök). :D pedig általánosban sose voltam jobb 3-masnál xD Kémia fizika, hát, most sem a kedvenceim így tizedikben :D
2010. aug. 3. 08:27
 15/34 A kérdező kommentje:

Hát föcit azt konkrétan várom, dehát nálunk az igazgató.............

hajjajajjj........

meg a szüleim...............

hajajajjjj...........

2010. aug. 3. 09:19
 16/34 anonim ***** válasza:
'' milyen lesz a 7. osztály??'' -.-'' milyen lenne? mint 6. csak sokkal nehezebb...
2010. aug. 3. 10:21
 17/34 anonim ***** válasza:

7.osztály nem gáz,csak egy picit bele kell húzni,mert ez már számít a továbbtanulásnál is.Nem kell parázni,túl fogo élni.A matek lesz egy kicsit húzósabb,nehezebb,de a mi tanárnőnk nagyon jól magyarázott,megértett bennünket,és tudta,hogy mire vagyunk képesek.Az elején kicsit talán depis leszel,ahogy én az voltam,mert tudtam,hogy ez az utolsó olyan évem,amikor tényleg már megkell gondolnom,hogy hova akarok menni,mit akarok csinálni,és úgy kell tanulnom.Szakközépiskolába kerültem,és most szeptembertől odafogok járni.Hiányozni fog az általános iskola.

Nehéz lesz,de kifogod bírni,ez tuti!:D

2010. aug. 3. 14:09
 18/34 anonim ***** válasza:

én hetedikes voltam ebben az évben és nagyon szar volt...

sokat rontottam :s

2010. aug. 3. 14:28
 19/34 anonim ***** válasza:
Tanulj szorgalmasan és tegyél meg mindent ami tőled telik. Mindig ezt mondják milyen nehéz lesz de ha eddig tanultál nem lesz gond.
2010. aug. 3. 15:09
 20/34 anonim válasza:

én most fejeztem be a 7.-et. tavaly nyáron nagyon féltem mi lesz mert, hogy új a kémia és még romántanárnőt is cseréltünk. (most is új lesz)

szerintem hogyha minden órára a leckét 2-3szor átolvasod figyelmesen és felmérőkre tanulsz akkor minden oké lesz.

nekem nagyon nehéz volt a hetedik de szerintem majd inkább nyolcadiktól félj :-S mert akkor felvételi meg nyolcadik végén 1 fontos döntés előtt állsz hogy milyen suliba folytatod tovább. (legalábbis nálunk ez így megy :) )

2010. aug. 3. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!