Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lettem terhes?

Hogyan lettem terhes?

Figyelt kérdés
Nem jött meg 4 napja csináltam tesztet az azt mutatta,hogy terhes vagyok sajnos.Volt már 3 abortuszom és most van egy 10hós kis lányom.Gyógyszert abba hagytam mert nagyon rosszul voltam tőle.A párom minden aktusnál a végén kivette.Így még lehetek terhes?Mennyibe fog kerülni az abortusz így,hogy van már egy gyermekem.Meddig fognak benn tartani?
2011. nov. 30. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Mármint a 14.11-nek volt igaza...
2011. dec. 1. 14:29
 62/64 anonim ***** válasza:

Nem is tudom van-e èrtelme bàrmit is irnom,ugyis csak elfogultsàggal meg megkeseredettsèggel meg hasonlokkal fognak illetni,attol fèlek,csak mert èn is a gyermekekre vàgyok csoportjàba tartozom.

Tèny,hogy sok nagyon rossz dolgon mentem màr keresztul,mègsem vàdoltam meg bàntottam szandyt az elso hozzàszolàsomban,sem Ot,sem màst aki kènytelen elvetetni a babàjàt...

Soha sem haragudtam azokra a Nokre,akiknek sikerul teherbe esniuk,sot...

De ha nem lennèk ebben a helyzetben,akkor sem tudnàm szemoldok-ràncolàs nèlkul olvasni az ilyen kèrdèseket! Ez nem a helye annak,hogy vèdelmembe vegyem a sorstàrsaimat,de igen,szivfacsaro,igazsàgtalan èrzès ilyeneket olvasni,annak a sok Nonek,aki mindent megprobàl,mègsem...Itt a teherbeesès kategoriàban a kèrdèsek legnagyobb szàmban meddosègi gondokrol szol,sajnos szandynak szàmolnia kellett az ilyen vàlaszokkal,de a stilust èn sem tartottam helyesnek sok esetben.

Olyan nehèz elfogulatlannak maradni,nagyon! Sajnos ezt csak az èrzi àt ès az èrti meg,aki az èn cipomben jàr...

Remèlem szandy èlete megoldodik ès akik babàra vàgynak,hàt,sok sikert,kitartàst Nekik!

2011. dec. 1. 14:43
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

Egyik korábbi válaszoló vagyok!

Csak annyit engedjetek meg mondani (mindegy hogy ellene vagy mellette szóltatok) hogy itt már 3abortuszról beszélünk és egy készülő 4.-ről.Azért azt hiszem ez nem mondható normális dolognak és igazából nem értem ez a lány miért írta le az előzményeket hiszen a kérdéshez elég lett volna annyi:van már 1 gyereke és most becsúszott egy második,mennyi így az abortusz? Azt hiszem,ha csak ennyit ír nem kommentálná senki így a történteket.

A kérdező előző megnyilvánulása pedig egyenesen megdöbbentő mivel nekem az jött le belőle,hogy neki semmi szégyellni valója nincsen...Szégyelljük inkább mi magunkat!?

Azért azt hiszem akármivel is illették tudnia kellene mit beszél,amikor ilyeneket kijelent.De nem tudja,ahogyan azt sem mit cselekszik..

2011. dec. 1. 15:31
 64/64 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó! Azt is írta, hogy gumi mellett lett terhes. Gondolom a gumira nem javaslod neki, hogy húzzon gumit.

Aki ilyen szerencsétlenül jár, az gondolom nem élvezi annyira a helyzeteket.

Most a megszakítást választotta. Rossz ötlet volt! Ennyi

2011. dec. 1. 15:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!