Hogyan lettem terhes?
"Hogyan lettem terhes?"
Együtt voltál pároddal, és nem védekeztetek sehogy. A megszakítás nem elég hatékony fogamzásgátlási módszer, hisz az előváladéktól is simán teherbe lehet esni. Ám gondolom a Te tapasztalatoddal már ezt mind tudod.
Nem lesz olcsóbb az abortusz csak azért, mert már van gyereked. Ha három lenne, akkor talán, de azalatt biztos nem.
Egy napig kell bent lenned, este hazaengednek.
Azt azért nem értem, hogy ha már volt három abortuszod, akkor hogy-hogy nem tudod ezekre a kérdésekre a választ.
A megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos.
Sőt, az nem is védekezés.
A pozitív teszt bizonyítja, hogy igen, így is teherbe lehet esni, de még mennyire!
Én is akkor estem teherbe a másodikkal, mikor az első 10 hós volt, eszembe sem jutott abortuszra menni, mert kicsit előbb jött a pici tesó!
A CSVSZ-es védőnő, akihez, majd a terhesség megállapítása után el kell menned, megmondja jár-e kedvezmény, de általában anyagi okokból jár.
A te döntésed, hogy mit teszel, de 4 terhességmegszakítás az durva.
Ha vidéki vagy, akkor egy éjszakát benn kell tölteni a kórházban, ha bp-i, akkor csak aznap reggel kell éhgyomorra menni és du. már lehet is hazamenni az abortusz után!
Egyezzetek meg a védekezés módjában a pároddal, mert így még 10 abortusznál sem fogsz megállni!
Spirál?
Már szültél, fel lehetne tenni majd az abortusz után és 5 évig nincs gond a védekezéssel!
A kérdés alapján úgy gondoltam, hogy itt egy boldog történet fog állni, hogy kinek hogyan is sikerült VÉGRE teherbe esnie. Erre csak egy nő buta kérdése, aki négy, vagy inkább már öt! terhessége után sem tudja, hogy is van ez a dolog!
De tényleg, azon nem gondolkodtál, hogy megtartsd, vagy esetleg örökbe add? Annyian vágynak kisbabára!!!
Jól le szoktam osztani a vehemens abortuszellenzőket, de a te eseted előtt én is tehetetlenül állok.
Mivel az én fejmosásom úgysem ér semmit, ki is hagyom. Csak egy javaslatot szeretnék tenni: spirál. 6000 Ft-ért felteszik, és 5 évig nincs gond.
Remélem, a 19 a nevedben SzandYkám a korod. És remélem, a következő abortuszod után végre meddő maradsz... vagy bevarrják neked vagy valami. Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen, és még büszke is arra, hogy mennyi abortusza volt?
Gondolom, hiába mondjuk el itt neked akár ezren is, hogy a megoldás nem az abortusz, mert ezt is el fogod vetetni, úgyhogy én már nem is mondom neked hogy ne tedd.
Más éveket vár arra hogy egy legyen, te évente többet megölsz.
Szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!