Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lettem terhes?

Hogyan lettem terhes?

Figyelt kérdés
Nem jött meg 4 napja csináltam tesztet az azt mutatta,hogy terhes vagyok sajnos.Volt már 3 abortuszom és most van egy 10hós kis lányom.Gyógyszert abba hagytam mert nagyon rosszul voltam tőle.A párom minden aktusnál a végén kivette.Így még lehetek terhes?Mennyibe fog kerülni az abortusz így,hogy van már egy gyermekem.Meddig fognak benn tartani?
2011. nov. 30. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
62%

18:48-as!

Szerintem mindenki világosan leírta,hogy 3abortusz után már lehetne annyi felelősség tudata,hogy megkeresi a tényleg megfelelő védekezési eszközt!!Az nem kifogás 3nemkívánt terhességre,hogy becsúszott!!!Mellesleg mielőtt abortuszra megy elbeszélgetésen kell részt vennie,ahol külön kitérnek a védekezés fontosságára és,ha nincs tisztában a lehetőségekkel felvilágosítják.(ismerősömnek ez a munkája és elmondta,hogy mi mindent kell ilyenkor egy terhes nőnek elmondani)

Az,hogy neked is volt egy megszakításod a te dolgod és az is áldás,hogy sokan ezek után lehetőséget kapnak arra,hogy anyává válhassanak.Ettől függetlenül nem hiszem,hogy védened kell azt,aki ennyiszer ilyen hibát követ el.

Más nők nem gyűlölködnek itt,de belegondoltál,hogy a kérdések 80%-ka meddőségi gondokról szól,milyen érzés lehet ezeknek az embereknek egy ilyen történetet olvasni?!!

2011. nov. 30. 19:39
 32/64 anonim ***** válasza:
45%

18:48-as

"Az nem kifogás 3nemkívánt terhességre,hogy becsúszott!!!"

Mint írtam, lehet hogy félreérthetően, nekem is három csúszott be, minden igyekezetem ellenére. A két nagy fiam mellett történt mindez.

"Mellesleg mielőtt abortuszra megy elbeszélgetésen kell részt vennie,ahol külön kitérnek a védekezés fontosságára és,ha nincs tisztában a lehetőségekkel felvilágosítják.(ismerősömnek ez a munkája és elmondta,hogy mi mindent kell ilyenkor egy terhes nőnek elmondani)"

Igen, és többször porig alázni, lelkiismeretfurdalást kelteni, és egy utolsó gyilkosnak titulálni kimondatlanul is. No de nem nekik kellene a gyerekeket felnevelni, hanem az anyának, aki így is kétségbe van esve. Nekem szerencsém volt, normális volt akihez kerültem, barátnőmmel viszont embertelenül bántak.

"Ettől függetlenül nem hiszem,hogy védened kell azt,aki ennyiszer ilyen hibát követ el."

Védem? Védem, mert én is háromszor estem teherbe, minden akaratom ellenére. Igaz ebből kétszer megtartottam volna, de nem ez a lényeg, hanem a tény.

"Más nők nem gyűlölködnek itt,de belegondoltál,hogy a kérdések 80%-ka meddőségi gondokról szól,milyen érzés lehet ezeknek az embereknek egy ilyen történetet olvasni?!!"

Tudod vannak intelligens, és kevésbé intelligens emberek. Olyanok, akik a környezetükben felbukkanó problémákat reálisan látják, és nem saját nyomorukon keresztül.

Amikor az abortuszom volt, ketten voltunk a kórházi szobába.

Reggelre voltunk kiírva műtétre mindketten, de csak este 6-kor ért vissza az orvosunk. Kisebb városi kórház.

Én abortuszra vártam, Ő laporoszkópiára. Ellentmondásos igaz? Ha úgy gondolkodott volna, mint Te, akkor a torkomnak esett volna, mert Ő már 10 éve próbálkozik, én meg megölöm.

Nem így lett. Ő intelligens volt, és megértette mit miért teszek. 4 éve ennek, és a mai napig nagyon jóban vagyunk.

Most lesz egy éves a babája. Szerencsére sikerült neki.

2011. nov. 30. 19:52
 33/64 anonim ***** válasza:
61%

Ez a mondat mindent elmond rólad:"Tudod vannak intelligens, és kevésbé intelligens emberek. Olyanok, akik a környezetükben felbukkanó problémákat reálisan látják, és nem saját nyomorukon keresztül. "

Reálisan látom a problémát és a felelőtlenséget.Ha 3 abortuszod volt téged is ugyanolyan felelőtlennek tartalak.Megértem,ha valakivel életében 1szer ez megesik,na de 3szor???

Egyébként pedig csodálatos,egészséges gyerekeim vannak éppen ezért semmilyen keserűséget nem okoz bennem,hogy ilyen nők ennyiszer teherbe tudnak esni!Csak sajnálom azokat akik sok mindenen keresztül mennek.Az,hogy te kivel vagy jóban és ő hogyan ért meg egy dolog,nem tudom a lelke legmélyén mit érzett mikor ott feküdt veled egy szobában!

Egyébként pedig szerintem mindenkinek meglehet a saját véleménye,aki ide egy ilyen kérdést kiír számoljon mások véleményével a válaszok mellett.Jó lenne,ha tiszteletben tartanád más véleményét!

2011. nov. 30. 20:13
 34/64 anonim ***** válasza:
9%

Kedves utolsó. Először még azt hittem, hogy én fogalmazok félreérthetően, ezt le is írtam, no de rájöttem, hogy az értő olvasással lesz baj.

Nem három abortuszom volt, hanem egy. Csak három véletlen terhességem. Megismétlem. 1 abortusz, 2 missed ab.

Ha veszed a fáradtságot, és elolvasod amit írtam, akkor nem fogsz értetlenkedni tovább.

Vagy csak adj felelősségteljes tanácsot, a fogamzásgátlással kapcsolatban. Olyat, amit én nem írtam le, és nem próbáltam, vagy ami mellett még nem lettem terhes.

Ha tudsz olyat, akkor a dokimnál is okosabb vagy, de hajrá. Várom az okosságot.

Most bizonyíthatod, hogy tudod is miről beszélsz, nem csak vartyogsz és vádaskodsz.

Mesélj, hogy csináljam !!!!!!!!!!!!

2011. nov. 30. 20:19
 35/64 anonim ***** válasza:
95%

Befejeztem a veled való vitatkozást,szerintem te estél itt mindenkinek neki,aki veled ellentétesen nyilatkozott.Adjál te tanácsot a kérdezőnek,ha ennyire tudsz mindenre magyarázatot adni!

Egyébként pedig a védekezésért mindenki maga felelős (nekem is úgy született az első gyermekem,hogy gyógyszer mellett lettem terhes) olyan nincsen,hogy valakinek "minden mellett" becsúszik.Nem vagyok orvos,de szíves adok neked jó nőgyógyászok telefonszámait,akik biztosan segítenek a problémádon...

2011. nov. 30. 20:28
 36/64 anonim ***** válasza:
96%

Látom nagyon el dúrvult a vita!:)

Azért arra fel hívom mindenki figyelmét,hogy Szandyka azóta sem reagál!Hát ennyi!Amúgy a mocskos szájú,megkeseredett,IQ szegény 16-os válaszoló vagyok és bár nem szerettem volna tovább sűlyedni az inteligencia mércéden kedves 25-ös :D még annyit szeretnék hozzá fűzni a témához,hogy te sem igazán tudod el fogadni más véleményét ezek szerint te sem vagy jobb nálunk és képzeld nekem is volt(sajnos)anno egy abortuszom mert fiatal voltam(16)de nekem egy elég volt ahhoz,hogy egy életre meg tanuljam hogyan kell védekezni!

Köszi a lehetőséget és én itt be is felyeztem ezt a témát!

További jó mulatást!:DDD

2011. nov. 30. 20:41
 37/64 anonim ***** válasza:
61%
Gusztustalan,ocsmány,hányingert keltő selejtje vagy az emberiségnek!!!Ez így igaz!
2011. nov. 30. 23:04
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

Látom szép kis vita alakult a kérdésből.

Had válaszoljak és írjam le a véleményem én is.

"Hogyan lettem terhes?"---Szexeltél,és nem védekeztetek.

"A párom minden aktusnál a végén kivette.Így még lehetek terhes?"----Mint a teszt is mutatta bizony terhes vagy.

"Mennyibe fog kerülni az abortusz?"----Ugyan annyiba amennyibe eddíg,hacsak nem kapsz kedvezményt gyes-en lévőként vagy hátrányos anyagi helyzet miatt.

Egyéni vélemény:

Nem akarlak becsmérelni, értelmetlen lenne.

De, elszomorító az hogy 3 abortusz és egy megtartott terhesség után ennyire tájékozatlan vagy.

Tudnod kéne hogy a megszakításos szex az nem védekezés, ha nemjó a gyógyszer irass másikat, vagy ott a spirál.De ottvan még az óvszer és hüvelykúp, akár kombinálva.Ha valaki, akkor én ELLENZEM az abortuszt, de ezesetben javaslom hogy ha kell a föld alól is szedd össze rá a pénzt, és a továbbiakban VÉDEKEZZETEK normálisan,a legjobb a spirál lenne, semmi macera felrakják és évekig levan a gond.Egyszer 10 ezer forintot ki lehet bírni, lényegesen olcsóbb az abortusznál, nem kell életet áldoznod sem az egészségedet kockáztatnod stb stb.

2011. dec. 1. 05:22
 39/64 anonim ***** válasza:

25-ös vagyok és 40-esnek üzenem, hogy én már régen kiszálltam a vitából, és nem velem beszélgetett az utolsó néhány bejegyzésben, valaki más is beszállt a ringbe. Összesen 2-szer írtam, 25-ös és 29-es számon.

Így nem helytálló az sem, hogy ugyanolyan vagyok, mint Ők, hiszen sosem volt abortuszom, sőt 5 gyereket nevelek.

2011. dec. 1. 06:30
 40/64 anonim ***** válasza:

Még mindig 25-ös! Ha nem hiszed, nézd meg a százalékokat, én a 86%-os vagyok, Ő pedig a 82%-os.

Mindemellett teljes mértékben fenntartom az általam leírtakat.

2011. dec. 1. 06:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!