Hogyan lettem terhes?
Miért nem kötteted el magad?! Atyaég! 4-ik abortuszra készülni, 19 évesen, 1 gyerekkel? Milyen igazságtalan az élet?
Inkább add örökbe, annyian vágynak egy kis babára.
Azért most is megjelentek a véresszájúak:(
Kedves 16-os! Én is megdöbbenek, amikor ilyen történetet olvasok, mert ez azt is jelenti, hogy rohadt rossza a rendszer, és az előző beavatkozásoknál nem rágtak mindent a Kérdező szájába. Megdöbbenek, mert fel nem foghatom, hogyan jut el idáig valaki. De... és itt jön az amit pedig a te és néhány hozzád hasonló válaszában nem értek.
Miért kívánod neki, hogy teljes árat kelljen fizetnie? Ismered a körülményeit? Tudod, hogy van-e apja a meglevő gyerekének? Hogy anyagilag segíti-e valaki? Mert bizony lehet, hogy ez az összeg a 10 hónapos szájából veszi ki a falatot. És ennek marhára nincs köze ahhoz, hogy Te, vagy bármelyik sorstársad mennyit költöttetek arra, hogy gyereketek legyen. Mint ahogy attól neked még nem születik babád, ha ezt a nőt jól kiosztod, ahogyan attól sem fog, ha Ő észbe kap, és innentől védekezik. Mindezt írom úgy, hogy mélységesen sajnálok minden meddő párt.
De olyat leírni, ráadásul véresen komolyan, sőt fröcsögve: "Gusztustalan,ocsmány,hányingert keltő selejtje vagy az emberiségnek!!!" na ez helyez talán még a Kérdezőnél is alacsonyabb szintre a szememben.
Kedves 24-es!:DDD
Majd még sajnálni is fogom amiért nem világosították fel a védekezésről még a harmadik abortusz után sem!Tényleg a rendszer a hibás,ahogy te írod???Talán lelkiismeret furdalást is a rendszernek kell érezni a sok abortusz miatt?Én sajnálom azt a tíz hónapos kislányt mert az anyja felelőtlen de áruld már el,hogy arra akinek nem okoz gondot a már három abortusz mivel lehet hatni???Vagy úgy gondolod,hogy egyszer majd csak meg tanul mindent és mondjuk a tizedik abortusz után már nem lesz több?
Lehet gonosz vagyok de szerintem nem az egyedüli!Szívesen be állítanám egy meddőségi intézetbe azok közé akik hozzám hasonló helyzetben vannak,hogy mondja el élete történetét!
Ja és még annyi,amíg nem élted végig amit mi ne sajnálj és ne akarj meg érteni mert nem fogsz és én kívánom neked,hogy ne is éld át ezeket a fájdalmakat!
25-ös vagyok, és 26-os-nak üzenem, hogy olvassa el még egyszer alaposan, hogy mit is írtam. Nem értem meg az olyan nőket, akik nem tanulnak a hibájukból, a kérdezőtől is feláll a hátamon a szőr. De senki sem fekete, vagy fehér, nem ismerheted az életét, a helyzetét. És lehet, hogy a rendszerben is hiba van, mert futószalagon írják alá az abortuszengedélyeket(erről pont ezen az oldalon olvastam), és nem törekednek arra, hogy ne kerüljön újra hozzájuk az adott nő.
Nem akarom Őt védeni, de gyűlölöm a vérivó hozzászólókat. Senkinek, ismétlem SENKINEK nincs joga arra, hogy ismeretlenül, főleg az összes tény ismerete nélkül az általad használt mocskolódó szavakkal illessen bárkit.
És azt sem az ujjamból szoptam ki, hogy mások odafigyelése vagy nemtörődömsége nem fog változtatni a saját gondodon. Pontosan tudom, mit élsz át. 3 év sikertelen próbálkozás nyomot hagyott bennem is. Tényleg nem volt egyszerű, haragudtam az egész világra, de akkor sem jutott eszembe beletörölni a lábam másokba.
Nekem szerencsém volt, kiderült a probléma, és ma már gyerekeim vannak. De az emlékeim megmaradtak.
En is teljesen egyetèrtek azokkal akik fel vannak hàborodva! Nem szeretnèk itèlkezni,ez nem az èn dolgom,engem szandy19 màr annyira nem is èrdekel,mindossze az èn szivem is osszeszorul,hogy a rengeteg probàlkozàs,vitaminok,teàk,tornàk,homèrozès,imàk mellett osszejott terhessègem is ugy vègzodott,hogy a 9.hèten meghalt a magzatkàm...Es annyi hasonlo sorsrol tudok,meg olyan Nokrol akiknek sajnos nem sikerul teherbe esniuk...Màsok meg sorban jàrkàlnak az abortuszra,ès a pènz a legnagyobb problèmàjuk...
Szandy remèlem nem vagy terhes,ezt nem gonoszsàgbol irom,ahogy làtom nem szeretnèl babàt.Ha mègis,nagyon gondold meg mit teszel,ha nem tudjàtok felnevelni,talàn az orokbeadàs nem is rossz otlet...
Akàrhogy is alakul,utànna mindenkèpp tàjèkozodj a vèdekezès biztos modszereirol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja,ès alkalmazd is!!
15:01-nek, és mindenkinek, akinek nem lehet babája, és ezért az egész világot ellenségnek érzik, és mindenkire haragszanak, akiknek esetleg nem fér bele egy, vagy még egy baba.
Olvasva a hozzászólásaidat, először is annyit mondanék, hogy sajnálom, hogy nem jön össze a pici. Ez a hozzád hasonló problémákkal küzdőkre is vonatkozik.
Azonban. Nem lehet elítélni minden olyan nőt, aki abortuszra megy. Tudod nem vagyunk egyformák. Ellenpéldának itt vagyok én, hisz az ágy szélére ülve is terhes leszek.
Felelősségtudó nőként is volt már abortuszom. Hogy miért nem védekeztem? Kérdezhetnéd, vagy megkérdőjelezhetnéd a felelősségteljességemet. Ne tedd, mert nem ismersz.
Kicsit arra a szintre kerültetek már a nagy gyűlölködésetekkel, mint a rasszisták egy embercsoporttal kapcsolatban. Általánosítgattok tudatlanul, és értetlenül. Ami nem veletek történik, az elítélendő, és megvetendő. Nem így van.
Csak egy példa.
34 éves vagyok, szerencsés, hisz van két gyönyörű gyerekem.
fg-ó tablettát egyáltalán nem szedhetek, no meg semilyen hormontartalmú segédeszközt nem használhatok.
A spirált nem bírom, a hátrahajló méhem miatt a pesszárium se jó.
Azonban tudom, hogy van gumi, és vannak krémek. Eddig háromszor estem ezek mellett teherbe. Vagy azért mert rendszeres a nemi életem, és nem csak évente egy alkalmam nyílik rá, és ezáltal a nagy számok törvénye dolgozik, nem tudom.
Tény, hogy megtörtént.
A háromból egy alkalommal bizony nem volt lehetőségem rá, hogy igent mondjak a jövevényre,ezért elvetettem. A másik két terhességem missed ab-s lett.
A lényeg csak annyi, hogy ne harapjuk át egymás torkát, és ne játszunk lágereset azokkal, akiknek összejön, de nem kell a baba, vagy nem tudják felnevelni.
Ja és gondolkodjatok.A kérdező elég fiatalnak, tapasztalatlannak, és gyökerek nélkülinek tűnik. Nem gondolom, hogy pont a te minősíthetetlen kritikádra lenne kíváncsi, vagy a babavárásba belekeseredettekébe, akik gyilkosozzák. Lehet, hogy anyja se volt a kérdezőnek, vagy ha volt is, egy percet nem foglalkozott vele. Annyira híján van a minimális alaptudásnak is, hogy az döbbenet. Ezért nem kell a torkának ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!