Hogyan lettem terhes?
Figyelt kérdés
Nem jött meg 4 napja csináltam tesztet az azt mutatta,hogy terhes vagyok sajnos.Volt már 3 abortuszom és most van egy 10hós kis lányom.Gyógyszert abba hagytam mert nagyon rosszul voltam tőle.A párom minden aktusnál a végén kivette.Így még lehetek terhes?Mennyibe fog kerülni az abortusz így,hogy van már egy gyermekem.Meddig fognak benn tartani?2011. nov. 30. 11:58
11/64 anonim válasza:
Bocs, most látom hogy kislány. Nagyon sajnálom szegényt.
12/64 anonim válasza:
Ugyanannyi az ab mint ha nem lenne gyereked. Ha meg gyógyszert nem szerette a szervezeted miért nem mentél el a dokihoz h nem jó irjon másikat! Kb akkor jár kedvezmény ha gyesen vagy. Sajnálni tudlak. Tényleg sokan örülnének egy babának..
13/64 anonim válasza:
Megszakítással is teherbe lehet esni, mert az előváladék tartalmaz spermiumot. Azt esélyt kicsit csökkenti, mintha rendesen csinálnátok, de azért még így is bőven lehetséges a fogantatás, mint ahogy látod is, terhes lettél...
Az abortusz ára 30ezer körül van, de ezt már gondolom tudod, ha most gyesen vagy otthon, akkor kapsz rá 50% kedvezményt, tehát féláron lesz, de csak a gyes esetében, a gyed-re nem vonatkozik. És mivel már szültél, a műtét után pár órával haza is mehetsz.
14/64 anonim válasza:
Én nem akarok az abortusz ellen prédikálni, aláírom, hogy van olyan eset, amikor indokolt!!! Nem érdekel, ha lepontoztok, de szerintem EZ AZ AZ ESET!!!! "Hogyan lettem terhes?" Beléd varázsolódtak a "kiskatonák" már bocsánat, de szerintem olyan ember ne is szüljön több gyereket, aki ilyen kérdést tesz fel 3 abortusz után, és egy meghagyott terhesség után!!! Mint írtad is van egy kislányod, legyél akkor méltó az anyai feladathoz: nem ártana némi megfontoltság! És mielőbb fordulj orvoshoz, ahol tisztázod, hogy megtartod vagy sem, és megvizsgál, gondolj bele, te felelős vagy már valakiért, ha pl méhen kívüli a terhességed, akkor komoly bajod is lehet és nem csak fél napot leszel korházban!!!
15/64 anonim válasza:
Azt nem értem,ha már 3abortuszod volt ismerned kéne,hogy mi minden nem számít védekezésnek!!Ha gyógyszert nem szedsz,se gumi stb. akkor hány abortuszod lesz még??Komolyan botrány,hogy a jó Isten ilyen nőknek lehetővé teszi a teherbeesést!Egyébként pedig a feltett kérdésedre tudhatnád a választ mivel már keresztül estél rajta,nem is egyszer!Nem kapsz kedvezményt csak azért mert már visszajáró vagy...
16/64 anonim válasza:
Amúgy a kérdés szerintem nem kamu, mert már tegnap is kérdezett:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
17/64 anonim válasza:
Így már kicsit másképp hangzik csak abortusz elé oda kellett volna rakni a missed szót mert ugye nem mindegy!!!
18/64 anonim válasza:
Valamelyik előző vagyok. Szerintem az a kérdés a kamu és ez az igazi! Hisz ha lett volna 3 vetélése és nem lenne felelőtlen 2x meggondolná, hogy hogyan is védekezzen illetve megtartsa e. Nem miss. ab volt az hanem rendesz terhességmegszakítás.
19/64 anonim válasza:
13:49: szerintem pedig nem, nem vetélés volt, hanem "elvetetés", a kérdező szavaival élve.
20/64 anonim válasza:
Azért annyit helyesbítenék, hogy az a kérdés sem kamu, csak másképp fogalmazott. Nem abortuszt írt, hanem vetélést, így nem kapott "kioktatást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!