Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lettem terhes?

Hogyan lettem terhes?

Figyelt kérdés
Nem jött meg 4 napja csináltam tesztet az azt mutatta,hogy terhes vagyok sajnos.Volt már 3 abortuszom és most van egy 10hós kis lányom.Gyógyszert abba hagytam mert nagyon rosszul voltam tőle.A párom minden aktusnál a végén kivette.Így még lehetek terhes?Mennyibe fog kerülni az abortusz így,hogy van már egy gyermekem.Meddig fognak benn tartani?
2011. nov. 30. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Ha segítséget akarsz menjél el orvoshoz és találj végleges megoldást a védekezésre különben újra így fogsz járni.

Ja,és most még nehogy az legyen a rossz ember,akivel nem történik meg mindaz,ami vele!Mégis mire számítottál mikor egy ilyen kérdést kiírtál?Egyáltalán minek írtad le,hogy már 3 abortuszon túl vagy...

Másoknak is nehéz az élet,de attól még felelős felnőttként gondolkodnak és viselkednek!

2011. dec. 1. 11:52
 52/64 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én több kommenten keresztül próbáltam megértetni az emberekkel, hogy nincs értelme a mocskolódásnak, nem te tehetsz a problémájukról, és hogy ne ítélkezzenek ismeretlenül.

De most, hogy végre te is írtál, muszáj leírnom egy-két dolgot számodra is.

Több hibát is elkövettél, amikor kiírtad ezt a kérdést. Nem írtál a helyzetedről, nem reagáltál a válaszokra, hogy kicsit jobban megértsék a hozzászólók, mi történik most veled. Sokan elfogadjuk, hogy van olyan helyzet, amikor egy baba nem vállalható. Én civilként ilyen emberekkel foglalkozom. De el kell fogadnod, hogy "visszaesőként" még az általános megértésnél is kevesebbel fogsz találkozni. Hiszen a védekezésnek nem a tabletta az egyetlen lehetséges módja, létezik spirál, helyi hatású készítmények, gumi is. Ezek közül a spirál még abszolút gazdaságos is. Tehát valamilyen szinten jogos néhány hozzászóló felháborodása, mert valóban felelőtlen voltál. A stílusuk az, ami nem megengedhető, és kérlek, te is próbálj legközelebb visszafogottabban viselkedni.

Kívánom neked, hogy jöjjön rendbe az életed, tanulj a hibádból, és nevelj remek embert a kislányodból!

2011. dec. 1. 12:03
 53/64 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a baj, hogy nem akarod megtartani ezt a babát, és nem is alapvetően az abortusszal van gond, hanem azzal hogy neked ez már a negyedik kisanyám! Ez már a felelőtlenség és a hülyeség csúcsa!! Jobb lenne ha inkább csendben meghúznád magad, ha dugni tudsz, de ész nélkül, aztán még kedvezmény is kellene az abortuszra. Agyam eldobom. Ne tartsanak neked fenn egy külön orvost esetleg hogy akkor menj amikor csak akarsz? Az én adómból meg fizetik a te abortuszaidat. Én nem hagynám hogy 3 abortusz után valaki még szülőképes maradjon.
2011. dec. 1. 12:08
 54/64 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak köszönöm igen tudom,hogy felelőtlenség az abortusz és sajnos most jöttem rá mert előtte nagyon fiatal voltam.Mindenképpen azon leszek ha ezen túl leszek,hogy védekezést találjak.A gumi nem biztonságos mert estem vele teherbe.A spiráltól félek mert az egyik csaj aki benn volt velem neki betokosodott és kivették az egész méhét.A gyógyszert nem birtam ezért nem tudtam,hogy már mit lehetne csinálni.A szurin gondolkodtam de megpróbálok ezek után felnőtt fejjel védekezni mert nem szívből teszem,hogy abortuszra megyek hanem mert nincs más választásom.Aki olyan írt,hogy szüljem meg és adjam örökbe könyörgöm annak az anyának nincs szíve mert ha már a szívem alatt hordtam 9 hónapig a karomba tartanám nem lenne szívem örökbe adni.A pici babának ezzel teszek jót amit csinálok hiába hangzik ijesztőnek ha megszülném lehet nem tudna mindent megkapni és csak szenvedne szerencsére van egy egészséges gyönyörű szép kislányom és ebből lkátszik,hogy már felnőtt voltam mikor őt megtartottam mert felnőtt fejjel már bölcsen gondolkoztam de fiatal fejjel máshogy nem tudtam.Ez a baba meg igen sajnos becsúszott és nincs szivem elvetetni de muszáj vagyok mert nem tudnám normálisan felnevelni és a kislányomnak pedig 1,5 évesen még rengeteg foglakozás kell és és nem tudnék még egy babát bevállalni még most.
2011. dec. 1. 12:14
 55/64 anonim ***** válasza:
Ne félj a spriráltól, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett nem okozhat gondot. Én a szurit nem ajánlom. Ha a gyógyszert nem bírtad, lehet, hogy ezt sem fogod, de ha már beadattad,akkor 3 hónapig nem tudsz megszabadulni a hatásától. Ezen kívül elég sok mellékhatásáról írnak ezen az oldalon is.
2011. dec. 1. 12:18
 56/64 anonim ***** válasza:
91%

En màr irtam,a tegnapi 15:46 vagyok...

Sok minden jàr az agyamban,most,hogy elolvastam a tegnap ota osszegyult kommenteket...

En nem fogok mocskolodni,kioktatni,elmondani ujra ès ujra ugyanazt...De!

Szandy! Amikor azt irod,hogy "leszarod màsok problèmàjàt meg azokat akik itt sirnak,hogy nem lehet gyerekuk" Uriste!!!Fogalmad sincs mirol beszèlsz...Es làtod? Neked rosszul esnek a mocskolodo hozzàszolàsok (amik olyan szinten nekem sem tetszenek,hogy...szoval a stilus,egyebek)de Te hogy irhatsz ilyet? Te kulonb vagy akkor ezeknèl az embereknèl? A szemem konnybe van làbadva,mert annyi kuzdelem es remènykedès àràn sem sikerul teherbe esnem ujra ès az elozo terhessègem is missed abortusszal vègzodott sajnos,ràadàsul kis hijàn belehaltam,bàr ez nem a Te problèmàd,nem is kell,hogy èrdekeljen,ez most nem rolam szol,hanem ne tegyèl ilyen kijelentèseket,persze hogy felkavarja a hozzàm hasonlo sorsu Noket az ilyen kèrdèsek,kijelentèsek!

Tudom,hogy az èlet nagyon nehèz,megèrtem mind az anyagi ès minden màs jellegu problèmàidat,de ilyen kijelentèsektol kimèlj meg kèrlek! Borzalmas lehet egy abortusz az olyan nok szàmàra is,akik kènytelenek elvetetni sajnos egèszsèges kisbabàjukat is (bàr ezt max.1x tudom "elnèzni"...tanuljunk màr a hibàkbol) de fogalmad sincs azokrol a szenvedèsekrol amin lelkileg (testileg) àt kell mennie egy nonek,aki vàgyik az anyasàgra,mègsem adatik meg! Te màr èdesanya vagy,ismered az èrzèst,hogy mondhatod,hogy leszarod azt aki ezt nem èlheti àt!!?? En nem magamat sajnàltatom ès nem kioktatni szeretnèlek,nem a sajàt problèmàmon keresztul nèzem csak a Tièdet,de ezt le kellett irnom,mert semmi jogod kikèrni magadnak az "ilyen jellegu" hozzàszolàsokat,ha Te is ilyen hangnemben reagàlsz!!

Meg az a kijelentèsed,hogy inkàbb elveteted a gyermeked,neki is az a jobb,mint hogy orokbeadd,mert egy èdesanya ilyet nem tud megtenni...

Csak pislogtam nagyokat!! Micsoda?

Most kèszulsz a 4. abortuszra! Egy anya ettol jobb anya,mint hogy orokbeadjon??

En rèszemrol befejeztem,de gondolkodj kicsit!

Remèlem sikerul megoldàst talàlnod a fog.gàtlàsi problèmàidra!

2011. dec. 1. 14:03
 57/64 anonim ***** válasza:

Bocsi kedves utolsó, de muszáj védelmembe venni szandy19-et. Ő nem azt írta, hogy lesz@arja, hogy másnak nem lehet gyereke. Kiollózom neked a lényeget:

"Ne másokat okoljanak azok akiknek nem lehet gyerekük. Én itt segítséget kértem basszus nem okoskodást és ne rajtam töltse már ki az ő gondját,hogy neki nem lehet gyereke! Nagyívbe leszarom,hogy te mennyit költöttél el amiért te ilyet kívánsz nekem. Én nem kívánok neked rosszat legyen egy egészséges babád "

Nem bántásból reagáltam most, csak ez így korrekt. És ha jó belegondolunk abba, tényleg nem Ő tehet más gyermektelenségéről.

2011. dec. 1. 14:11
 58/64 anonim ***** válasza:
91%

Rendben,igy korrekt!

Akkor csak azt szarja le ki mennyit koltott màr arra,hogy lehessen gyermeke...Nem tudom ez mennyivel jobb,valamivel azèrt igen,de annak a szàjàbol aki pont arra volt kivàncsi,mennyibe fog kerulni a 4. abortusza,hàt...

Akkor sem tetszett a reagàlàsa,nem volt kulonb a neki nem tetszo mocskolodo hozzàszoloktol,benne sem làttam tobb megèrtèst.Es mondom,nem bàntom Ot,de mièrt èrdemel O tobb megèrtèst mint azok akik mindent megadnànak egy kisbabàèrt?

Tudom,nem O tehet rola,mondom,ilyen szinten nem is bàntom.

De gondolkodjon el O is azon amit (gondolom àtgondolatlanul,hirtelen,mèrgèben) kijelentgetett..

De igen,ez igy korrektebb,koszonom a helyesbitèst :)

2011. dec. 1. 14:22
 59/64 anonim ***** válasza:
Utsónak igaza van én is így értelmeztem amit írt a kérdező,de biztos a mi értelmező kéziszótárunk a rossz... Értsd is meg amit elolvasol,kérlek...pont emiatt vannak a félreértések is!
2011. dec. 1. 14:25
 60/64 anonim ***** válasza:

Ezt is csak arra írta, hogy az egyik gyerekre váró azt válaszolta neki, hogy dupláját kelljen fizetnie, mert hogy Ő mennyit fizetett már. Pedig addigra többen is leírták, hogy valószínűleg nincs jó anyagi körülmények között, és a kislányára is kell a pénz.

Ezzel együtt tényleg visszább vehetett volna a stílusából, de gondolj bele, milyen szavakkal illették előtte.

2011. dec. 1. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!