27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 10:32
41/94 A kérdező kommentje:
Annyit mondott a doki ha volt terhesség akkor a nagy mennyiségű érzéssel együtt úgy is kiürül a nyálkahártyával
ha nem akkor a vérzés elteltével is megmarad a terhesség.
Azt mondta nagyon korai terhességnél ilyenkor nem tudnak mit tenni, de ha abba marad a vérzés mennyek vissza akkor csinál egy uh-t hogy kitisztult -e a méhem
2011. nov. 25. 13:46
42/94 anonim válasza:
Pont ezt mondjuk. Sajnálom egyébként, de tényleg nincs mit tenni...
43/94 A kérdező kommentje:
A menzeszem október 27-én volt meg utoljára és ált 30-31naposak a ciklusaim
2011. nov. 25. 13:49
44/94 anonim válasza:
sajnálom ezt a sok idegeskedést neked!
Egyébként nem tudom itt minek vitatkoztok ezen,mikor számomra úgy tűnik a kérdező elfogadta,amit a doki mondott!(mellesleg teljesen jól mondta az orvos!!)
45/94 anonim válasza:
Majd írj,ha visszamentél hozzá!
46/94 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki mivel nagyon elkezdtem vérezni nem igazán látna semmit az uh-on ,és mivel ennyire erős a vérzés nem hiszi hogy sok esély lenne a terhesség megmaradására
2011. nov. 25. 13:53
47/94 A kérdező kommentje:
Muszáj elfogadnom a helyzetet sokat úgy se tehetek. Bár azért bevallom már jól kibőgtem magam. Nagyon szerettem volna ha összejön
2011. nov. 25. 13:56
48/94 A kérdező kommentje:
azt monta a doki ha enyhe pecsételő vérzésről lenne szó vagy egy kis pecsételő vérzésről akkor látna egy kis reményt a terhesség megtartására de így hogy ennyire vérzek szinte lehetetlen
2011. nov. 25. 13:58
49/94 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Az első terhességemnél, mikor elmaradt a menstruációm, csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Aztán még kettőt, az is pozitív lett. Elmentem az orvoshoz, hogy "úgy tűnik, van egy pici baba a pocakomban". Erre ő (vizsgálat közben): "ez nem pici baba, ez nagy baba, 13 hetes". Kétszer úgy menstruáltam, hogy terhes voltam, és nem tűnt sem kevesebbnek, sem rövidebb idejűnek. Ritkán ugyan, de előfordul, hogy az anyuka rendesen menstruál, a baba meg közben ott lappang. Szóval, még talán van remény. Majd írj, ha visszamentél, hogy mi a helyzet. Én szorítok...
50/94 anonim válasza:
Ha megmarad a baba nagy boldogság. Ha nem, akkor az fáj az embernek, de inkább most mint később,és inkább menjen el, minthogy beteg legyen. Nekem is ment el babám és tudom milyen. Fel a fejjel. Ha nem jött össze akkor folsav szedés sok gyümölcs és zöldség,és megnyugodni,próbálkozni! Hajrá, és ne csüggedj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!