27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 10:32
11/94 anonim válasza:
Egyébként most van a nem várt napja vagy még előtte vagy? Mert nem várt előtt 2 nappal én is barnáztam, pedig volt már pozi tesztem, de aztán aznap elmúlt és nem is jött meg azóta sem!!! 14+1hkm.
13/94 anonim válasza:
Ezek szép pozik, irány az orvos és gratulálok!!!
14/94 anonim válasza:
Na a legutolsó képen már szépen látszik, gratulálok! Viszont ha vérzel, irány a doki, hátha még menthető!
15/94 A kérdező kommentje:
szerintem biztos elment a baba nagyon erősen vérzek.
2011. nov. 25. 11:02
16/94 A kérdező kommentje:
az elsőket telefonnal fényképeztem
azok 25-ös tesztek
a másodikak 10-es tesztek
2011. nov. 25. 11:05
17/94 A kérdező kommentje:
már van 2 gyerekem ez lett volna a 3.:((((
2011. nov. 25. 11:06
18/94 anonim válasza:
Menj el orvoshoz ez nem vicc!Majd írj,hogy mit mondtak!!
19/94 anonim válasza:
Szerintem elment de volt terhesség.A mult honapban jártam igy.Menj dokihoz hogy tiszta-e a méhed,nekem csinaltak uh-t.
20/94 anonim válasza:
Én augusztusban jártam így sajnos.
Az orvosok nem csináltak semmit, a természet szelektál, mondják.
Azért menj el orvoshoz, meg kell nézni tisztulsz-e, netalántán mégis megmarad a babó.
Kívánom, hogy így legyen.
(Nekünk is a harmadik lett volna :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!