Holnapi tesztelők hogy vagytok? :-)
Figyelt kérdés
Mennyien vagytok? :-)2011. nov. 24. 17:52
11/18 A kérdező kommentje:
Nálam negatív a teszt, de számítottam rá, így már kevésbé pörög az agyam és talán dolgozni is tudok már.
Utolsó hajrá neked is!
2011. nov. 25. 06:30
12/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Sajnálom! Mióta próbálkoztok? Majd a következő hónap sikeres lesz! :)
13/18 anonim válasza:
Hát csajok, nekem negatív lett... :( bár még reménykedek, mert csak a 11. dpo-n vagyok.
21.33-as voltam...
14/18 A kérdező kommentje:
Igazából majd 4 éve, de az utóbbbi időt már nem nevezném próbának. Már párszor lemondtam róla. Csak amikor éppen úgy akciózunk, hogy ovu környékén azért a kisördög mindig bennem van, hogy hátha. Amúgy még nem jött meg és a reggeli teszten időn túl, miután teljesen megszáradt van ám halvány vonalka. Úgyhogy nem tudom. Elvileg ugye nem értékelhető.
2011. nov. 25. 14:01
15/18 A kérdező kommentje:
Aki írta a 11 dpo-t még korai nyugi! Bármi lehet még, drukkolok!
2011. nov. 25. 14:01
16/18 anonim válasza:
Sziasztok (legelso)... nekem is negativ lett ..meg se jott es jelet se mutatja annak h megjojjon... nem faj a hasam... de akkor jonne mar meg idore... a remeny teljesen elveszett... mar azt varom h megjojjon es a kovetkezo honapba remenykedhessek!!! kitartas lanyok ...majd a kovetkezo honapba remelem boldogok leszunk
17/18 anonim válasza:
ha van egy kis halvanyka akkor meg van remeny .... nagyon nagyon szoritok!!!!!!!!!Elso
18/18 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Én is úgy számoltam, ha még ma megjönne, akkor legközelebb dec 21-22én kell, így még 24-én a fa alatt lehetne, ha akkor összejön... A halvány volnal azért nem jó, mert reggel csináltam, melóba indulás előtt még rálestem nega volt, de 13 órakor már ott volt. Max ha nem jön meg akkor vasárnap még egyet csinálok. Amúgy lehet a teszt se jó, HCG line, mindjárt utána is olvasok.
2011. nov. 25. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!